Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rak prostate

Hugo Chavez se vraća na Kubu na zdravstveni pregled

'Venezuela\'s President Hugo Chavez smiles after a meeting with Belarus\' government representative Viktor Sheiman at the Miraflores Palace in Caracas October 3, 2011. REUTERS/Carlos Garcia Rawlins(VE
'Carlos Garcia Rawlins'
15.10.2011.
u 22:18

Pregledom će se utvrditi ima li još kancerogenih stanica u tijelu predsjednika Venezuele.

Predsjednik Venezuele Hugo Chavez ide na Kubu na zdravstveni pregled kojim će se utvrditi je li u njegovom tijelo ostalo kancerogenih stanica, prenosi BBC. Chavezu je upravo na Kubi prije četiri mjeseca operiran rak prostate, a išao je i na kemoterapiju.

Iako 57-godišnji Chavez tvrdi da je tretman bio uspješan, tajnovitost oko njegove bolesti potiče spekulacije kako mu stanje ipak nije dobro.

Komentara 14

OB
-obrisani-
01:03 16.10.2011.

Iako mi nije pasao kao \'politicar\'... od jedne lijepe zemlje (u kojoj sam zivio jedno kratko vrijeme)... napravio je prciju, sprdaci se citav svijet iz nje.... Bogata zemlja, a na rubu propasti... No ostavit cu covjeka na miru, radi bolesti.. Rak je jedna opaka bolest, i mislim da ima malo ljudi, koje na neki nacin ta \'opacina\' nije taknula... Hugo ne izgleda bas dobro... Kao da su mu dani odbrojani...

GL
Glista
03:55 16.10.2011.

Isti Dr. Evil. Ali, salu na stranu... zao mi ga je kao ljudskog bica. Rak je tragedija.

TO
Toni50
00:56 16.10.2011.

Iako 57-godišnji Chavez tvrdi da je tretman bio uspješan, tajnovitost oko njegove bolesti potiče spekulacije kako mu stanje ipak nije dobro. Dok se je u poštenoj iskrenoj Hrvatskoj stalno istinito narod obavkještavao nakon kemo terapije kakoje Tuđman zar ne !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije