Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon izjave Milanovića
Povratak na članak

HUBOL traži provjeru postupka izbora Rajka Ostojića za predstojnika Klinike za unutarnje bolesti

HUBOL je zatražio smjenu, reagirajući na izjavu bivšeg premijera i predsjednika SDP-a Zorana Milanovića koji je, navode, u emisiji Tjedni intervju Radio Yammatu rekao: "Rajko Ostojić je oko mene cupkao kao vesela vjeverica dvije godine...

Komentari 45

Avatar abakus
abakus
15:42 31.01.2016.

Već godinama govorim da su stranke koje su činile bivšu vlast postavile svoje ljude na naizgled legalnim, a zapravo dirigiranim izborima i imenovanjima na sve moguće funkcije u javnim i državnim službama u Hrvatskoj. Ponavljam: Samo naizgled legalnim! Da se itko od naših medija kroz to vrijeme imalo zainteresirao za makar dio slučajeva na koje sam upozoravao, mnoge bi afere u međuvremenu isplivale na svjetlo dana i daavno bi se i SDP i HNS pred svima pokazale kao dvije stranke prožete od vrha do dna korupcijom i nepotizmom, i vrlo daleko od poštenja i "visoko podignutih ljestvica" na koje se bezobrazno pozivaju. Ali ne, ništa od naših lijevih medija nwe može se očekivati kad je riječ o kriminalu pripadnika lijevo-liberalne opcije. Mora vam na kraju sam Milanović reći da je Ostojić postavljen po direktivi SDP-a na mjesto na kojem jest. Hoćete li barem to malo sada istražiti, novinari...?

VL
DI
digi
15:15 31.01.2016.

jad i bijeda nasih crvendaca! lijepo je kad ipak ne treba HDZ da vas rusi, sami sebe rusite, a sto ce sada biti kad krene mup da vas isituje. prica se da ce se sada prvo hapsiti pa tek onda ispitivati, sto je zivot kad se mrijeti mora.....

VL
Avatar ČEPlN
ČEPlN
15:01 31.01.2016.

kakva sramota od premijera, umjesto da se bavi drzavnim problemima on odredjuje sefove nebitnih klinika

VL
Avatar zetvukovarski
zetvukovarski
15:46 31.01.2016.

Hahahaha počela se odmotavati crvena koruptivna nit, kako je rekao veliki vođa tjerate lisicu a istjerat će te king -konga .

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
14:56 31.01.2016.

biti će na tisuće smijenjenih ako se bude gledalo tko je sve cupkao oko slučajnog premijera i njegove kamarile.naravno da su i na mjestima čistačice i vratara postavili svoje ljude a kako ne bi na svim drugim javnim funkcijama.partija se uvijek dobro brinula za vjerne i odane.problem je kad više nisi vjeran i odan velikom vođi.prije je funkcionirao Goli otok ali danas na Zokinu žalost ne može konkurente na tron otpremiti tamo iako ne sumnjam kako bi to glatko i od srca odradio.

VL
DH
dalibor.hren
15:46 31.01.2016.

Milanoviću, sram te bilo! I protiv tebe treba pokrenuti postupak, transferirati te u Remetinec i pustiti da cupkaš nekoliko godina!

VL
TR
tragurion1954
16:24 31.01.2016.

Partija se oduvijek brinula za svoje kadrove. Zokija uopće nije sram radi namještanja privilegija Ostojiću, ali i masi drugih članova. Njima je to normalno?!. Sjećate se onoga : učlani se pa ćeš dobiti posao! Huljski običaji iz onih davnih totalitarniharnih vremena dakle uspješno žive u SDPu! ! Strašno i sramotno. Sramotni su i Hr glasači, i ama ih trećina, koji takvima daju glas na izborima. Valjda su svi na neki način profitirali od partije. ili su teški naivci!

VL
AN
anihani
16:25 31.01.2016.

stvarno je diktator ,,tko kod nije za njega on ga reze ,,naslijedio ocev put ,neistomisljenici baceni u nemilost golog otoka

VL
ME
Merlin
16:48 31.01.2016.

bože koje tenkre je ovaj milanović. iz silne želje da utopi dr. ostojića, utopio je i sebe, tj. SDP jer je javno priznao da su naštimavali razne natječaje, itd. taman da u ovom slučaju toga nije bilo, jasno je daa su to radili gdjegod su mogli. i onda vele da je zoki pametan??

VL
DU
Deleted user
16:28 31.01.2016.

Crveni su sve što imaju stekli, kako bi rekao njihov bivši predsjednik, "radom i poštenjem". Ja bih dodao da je ponekad i bilo prijevara, podvala, laži, otimačina...

VL
OS
osica
16:50 31.01.2016.

Analogija : " Koliko cupkača sada šuti jer se boji prozivke " ? Cupkajte vi i dalje ali u vašem điru. Hvala Bogu da smo vas makli. Ako glavni prizna da je "cupkanje put do uspjeha, do položaja .... osramotioamotio je sebe i cupkače, na tom patentu". Zovite Brauna jer "ovaj je opasan u odavanju tajni"

VL
ME
Merlin
16:44 31.01.2016.

hahahaha, kako ga je utopio milanović. ma, prestrašno. mislim, sve i da je natječaj namješten za dr. ostojića (što naravno nije ok.) on je ipak profesionalac, doktor je bio i ostao neovisno i milanoviću koji je što ono? okej, pravnik,, al sekunde radnog staža nema u nekakvim ozbiljnim poslovima, kao dr. ostojić. nije lako biti liječnik, ak usporedimo zokijevu karijeru šetanja po hodnicima bruxellessa i rad jednog doktora..sve je jasno. sramota je ovo što je milanović za njega rekao, da, vjeverica...grozno...

VL
OS
osica
16:42 31.01.2016.

Sve je moguće. Znate ni " me de ki ne cupkaju bez nagrade"

VL
OS
osica
17:26 31.01.2016.

"Jadan cupkač, a da je i dalje cupkao za Milanovića" pozicija siguna, bez upitnika.

VL
DU
Deleted user
17:02 31.01.2016.

Oni nikad ne završe na Zavodu za zapošljavanje.....

VL
DU
Deleted user
18:25 31.01.2016.

Da li itko uopće sumnja da je Ostojić, radi političkih razloga postao predstojnik, što mu je omogućio partijski drugar Vrčić? Osim provjere tog imenovanja bilo bi toga još, kao na pr. na klinici za neurologiju a sve u cilju "cementiranja" vodećih položaja u zdravstvu prema partijskoj direktivi.

VL
PA
patrizia
18:28 31.01.2016.

Fuj crveni kmeri !!!!

VL
NV
novo vriijeme
20:25 31.01.2016.

Znastveniku i odgovornom profesionalcu liječniku ne bi palo na pamet da sjedi u Saboru i ponekad svrati na Kliniku gdje se liječi 300 pacijenata kao što je palo na pamet foteljašu Rajku Ostojiću.

VL
NV
novo vriijeme
20:14 31.01.2016.

Šta se tu ima provjeravati, kako može Ostojić biti saborski zastupnik i istovremeno predstojnik klinike na Rebru, Gdje ide na posao ujutro ? Tu nema dileme nešto mora ostaviti ili će liječiti pacijente ili zastupati građane ne može obije fotolje ili misli četiri godine imati zamjenika na Klinici i vući konce iz Sabora, Već je to dovoljno da se vidi lik i djelo poštenog Rajka .

VL
GU
gustirna
23:24 31.01.2016.

sada cemo vidjeti da li ce milojicini mediji istrazivati nekoliko dana ovu aferu kao sto su crnoju....niti slucajno....bi oni sto se tice vjeverice rajka ali onda bi uvalili i svog dragog kriminalca kojeg svim silama stite...jer nedaj bog da je taj letio na sex helikopterima na nas racun...nedaj bog da oni napisu da je on dobio povlasteni kredit koji je namjenjen samo 30godisnjacima a ne 40godisnjim dezerterima...nedaj bog da drug mrsic iz drzavne firme podravka otplacuje kredit njegovog brata kojeg mu je on sredio preko habora....nedaj bog da je on otpustio poreznice koje su otkrile kriminal 'njegove' firme pismohrana.....sve su ove afere milojicini dragi mediji presutili ...zasto bumo videli ubrzo....

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.