Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gužve u prometu

HTZ organizirao akciju dijeljenja vode na graničnim prijelazima

Foto: HTZ
1/4
30.07.2022.
u 12:31

Prema sustavu eVisitor u zemlji trenutno boravi preko 1.068.000 turista od čega je oko 940.000 stranih.

Hrvatska turistička zajednica i ove godine usred glavnog dijela turističke sezone organizira akciju dijeljenja brendirane izvorske vode s natpisom „Welcome to Croatia“ i prigodnih promotivnih materijala na graničnim prijelazima Rupa, Bregana, Macelj i Plovanija.

Akciji podjele vode na graničnom prijelazu Plovanija priključio se direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić, direktor TZ Istarske županije Denis Ivošević, predstavnici turističkih zajednica gradova Umag i Buje te nekoliko djelatnika HTZ-a.

„Reakcije turista na osvježenje i prigodne promotivne artikle više su nego pozitivne. Cilj ove akcije je da se naši gosti osjećaju dobrodošlo i ugodno. Ovime im želimo skratiti i olakšati vrijeme čekanja na graničnom prijelazu uslijed gužvi i vrućina te im malim znakom pažnje izraziti zahvalnost na ukazanom povjerenju i odabiru Hrvatske za svoj idealni ljetni odmor“, izjavio je direktor Staničić, nadodavši kako će se ovaj vikend kroz četiri granična prijelaza podijeliti 50.000 bočica vode.

Foto: HTZ

Prigodno brendirane boce vode, uz poruku dobrodošlice, imaju otisnut i QR kod koji otvara stranicu Croatia.hr gdje se zainteresirani gosti mogu upoznati s hrvatskom turističkom ponudom. Osim vode i prigodnih promotivnih artikala, u suradnji s TZ Istarske županije, na graničnom prijelazu Plovanija dijele se i letci kojima se turisti poziva na manifestaciju World Class Tennis koja će se od 1. do 3. kolovoza održati u pulskoj Areni.

Foto: HTZ

Akcija podjele voda nastavlja se i sljedeće subote, 6. kolovoza i to u trajektnim lukama Stinica i Split gdje se planira podijeliti 30.000 brendiranih boca s porukom te prigodnih promotivnih materijala.

Dodajmo kako prema sustavu eVisitor u zemlji trenutno boravi preko 1.068.000 turista od čega je oko 940.000 stranih. Trenutno imamo najviše gostiju s tržišta Njemačke, Slovenije, Hrvatske, Austrije i Poljske. Gledajući po destinacijama trenutno najviše turista boravi u Rovinju, Viru, Medulinu, Poreču, Umagu i Dubrovniku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije