Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na četiri godine
Povratak na članak

HDZ-ov Kristijan Staničić novi direktor HTZ-a

Cappelli kaže da odluka nije bila jednostavna s obzirom da su se na natječaj javili ‘izvrsni kandidati i vrhunski znalci s respektabilnim životopisom’.

Komentari 3

Avatar jerko.cvein
jerko.cvein
17:55 05.07.2017.

‘izvrsni kandidati i vrhunski znalci s respektabilnim životopisom’. a tko dobil HDZovac, pita se netko zasto ta drzava propada ?

VL
MA
Machak
18:05 05.07.2017.

Pa zasto onda nije izabran jedan od tih izvrsnih kandidata i vrhunskih znalaca nego hadezeovac koji je k tomu slovenskih korijena?

VL
DU
Deleted user
12:50 12.04.2018.

vise vridi za hrvatski turizam Booking.com nego svi direturi Htz. najobicniji uhljebi koje treba otjerati, jer nema nikakve koristi od njih, samo placamo porez.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.