Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TURIZAM
Povratak na članak

'Brexit' zasad nema utjecaja na dolaske britanskih turista u Hrvatsku

"Rezultati iz prošlih godina, ali i u dosadašnjem dijelu ove turističke godine, upućuju na to da je stanje na britanskom tržištu za hrvatski turizma vrlo stabilno"

Komentari 6

Avatar Oneill
Oneill
11:36 29.06.2016.

Treba ta se prestane lagati. Kad čujem da neko kaže zadovoljsn sam a pitam ga u € sa čime si zadovoljan? Zadovoljan bi trebao biti da u turizmu napraviš po veličini obale oko 30 miliardi € a mi jedva nakupimo oko 8 miliardi pa ti osam bi bilo kada bi 30 miliardi radili točno trigeld. Usporedite jedan Pariz radi više nego mi svi skupa u HR za cjelu godinu.e pa sad mi odgovorite kako možete biti zadovoljnji?

VL
RM
rmd3
12:47 29.06.2016.

Ma jel to moguće,za nepovjerovat ja "mislio"kak vi VL pisete o Brexitu da ce Englez bit gori od Hrvatske za živjet.

VL
Avatar reference
reference
15:52 29.06.2016.

pa ne trebate se ni sekirat puno, nikad njima hrvatska nije ni bila standardno odrediste. to su dolazili ostaci ostataka britanskih turista. britancima je glavno odrediste vazda bila spanija, grcka,kao Malia, Ayia Napa, Magaluf, Ibiza, Lanzarote, Gran Canaria I tomee slicno. onda florida, karibi. dosta ih ide na sejsele, maldive.vi se trebate brinuti za vase elitne goste, poljake cehe, rumune moldavce ukraince albance bosance, to je vas domet.jer ako oni prestanu dolazit onda ste prdnuli u čabar a dokaz vam je I ovaj terorizam I kriza u grckoj. nije niko poceo da se grabi za hrvatsku.

VL
Avatar reference
reference
16:03 29.06.2016.

evo vam ga "rvacki" turizam..........." U središtu grada deseci restorana varaju goste tako da im u jelovniku nude lignje, a na tanjur im serviraju lignjune. Cijena kilograma lignji u nabavi je od 100 do 120 kuna, a lignjuna 15-20 kuna. Pa sad vi vidite o kakvoj se prevari radi. Jedan naš ugostitelj kupio je u Istri nekoliko tona lignjuna, odmah ih izrezao i zamrznuo i cijelo ljeto ih prodaje za pržene lignje na kolutice i naplacuje porciju 80 do 100 kuna. Gosti to ne razlikuju, pa on samo na jednom kilogramu lignjuna podvaljenog za lignju zaradi do 400 kuna – prica nam dubrovacki ugostitelj koji ne želi navuci bijes kolega pa ne želi da mu se objavi ime. Splitski nam, pak, ugostitelj prica zašto su pizzerije postale najcešce otvarana vrsta ugostiteljskih objekata. - Pa cijela pizza s najboljom opremom od šunke, sira i gljiva stoji u proizvodnji 10 do maksimalno 15 kuna. Ugostitelji izvan centra grada prodaju ih za 40-50 kuna i to je pristojna zarada. A onima u centru grada je to malo pa je naplacuju duplo. Ili porciju miješanog mesa od svinjetine prodaju za 150 kuna kao da je teletina. A tek podvala kokota koji se strancima naplati kao da je škarpina. To je sramota za naš turizam jer to su ugostitelji koji rade samo ljeti, oderu ljude i nestanu, briga njih hoce li se gost vratiti, oni ce dogodine raditi nešto drugo ako ne bude turizma – prica nam ogorceni ugostitelj iz centra Splita koji potvrduje da su svi podigli cijene. Ali, pita se zašto još uza sve to varaju goste onim što im se servira, kad je zarada i bez toga sasvim pristojna.

VL
RM
rmd3
12:49 29.06.2016.

VL Nemojte previse pisat sta ce im dobro bit nakon izlaska, da nebi druge članice navukli na referendum, onda će vas gazda morat ukinut na zapadnom Balkanu propagandni tisak.

VL
AA
aabbcc
11:52 29.06.2016.

Britanci znaju nabrojati 5-6 clanica EU i ne treba im ni govoriti za HR, vec pokazati na karti gdje putuju i te plaze tamo ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.