Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
12.11.2013. u 12:09

Kultura javnog komuniciranja opasno se ruši dva dana za redom: Stankovićevom agresivnošću prema županici kojoj ne zna ni ime izgovoriti i Bandićem koji je došao na HTV da napadne HTV – i uspio

Novinarka Maja Sever u zimskoj odjeći javlja se jučer popodne oko pola šest, izravno iz hladne i negrijane osnovne škole u Resniku, za “Hrvatsku uživo”, emisiju koju HRT zove "lifestyle magazinom". Nema tu života, sama politika i to bez stila. Kad gđa Sever kaže da u školi nema grijanja, uz nju stoji još troje aktivista koji ne moraju ništa reći o hladnoći u školi. Oni su u zimskim kaputima. Od njih koji su tamo bolje zna g. Milan Bandić u laganom sakou i košulji koji sjedi u toplom studiju Hrvatske televizije uz novinara Branka Nađvinskog i tvrdi da se škola grije, da je on tamo bio prije tjedan dana.

Ova očita Bandićeva, nazovimo je zabludom, nije aktivirala obrambeni mehanizam HRT-a, tj. Branka Nađvinskog, novinara koji je promašio profesiju, jer se na njemu vidjelo koliko se boji Bandića koji je postajao sve glasniji i glasniji kad je shvatio da nitko iz režije HTV-a neće uključiti kameru iz Resnika koja je zumirala ugašene i neispravne peći na kojima piše “ne paliti” i nekakve uljne radijatore.

Aktivisti iz Resnika sastaju se u hladnoj školi svaki dan poslije posla. Oni predvode prosvjede građana protiv Bandićeve ideje da se zagrebačko smeće odlaže u Resniku. 

Gospođa aktivistica obrazlaže da su Resničani masovno glasovali za Bandića jer je na predizbornom skupu u Resniku (navodi i točan datum) rekao da u Resniku neće biti smetlište. Umjesto da Branko Nađvinski, u interesu opasno narušene kulture javnog komuniciranja u Hrvatskoj, prekine i program i Bandića i pusti reklame, on se počeo ispričavati. Ovakav HTV stvarno nije ni H, ni T ni V.

>> HTV uspio napraviti dosadnu seriju čak i o Tijardoviću

Komentara 10

MA
mare0801
13:25 12.11.2013.

Maja Sever je uistinu komična televizijska pojava,jer osim što nije televizična,očajna je i novinarka,ali i cijeli niz HTV-ovaca u zadnjih godinu dana je na liniji Maje Sever ,kao da ih je ona zaposljavala,uzevši za kriterij sebe.

AN
aniva
12:36 12.11.2013.

Taj Htv skupa sa Nađvinskim, Sever, Zuber, Novokmet nije više ni HTV.Žali Bože novaca za pretplatu..... Bio je jadan i Nađvinski, a o Maji Sever svaki je komentar suvišan. Što se tiče emisije "Hrvatska uživo" ona je katastrofa.... I najglupljaplja emisija na RTL ( o Novoj nećemo ni govoriti) je bolja od Hrvatske uživo. To je dno dna

DU
Deleted user
12:24 12.11.2013.

Bandic je i pravu ! Zasto ne zovete Jovanovica ? A vidim stiti se i bahata zupanica kojoj bi mi svi trebali znati ime

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije