Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Starčević
Autor
Ivan Starčević

HTV nije u stanju snimiti čak ni Milanovićevu izjavu o kumu Liniću i kumi Lovrić Merzel

iva repač
HRT Screeshot
04.02.2014. u 14:15

HTV jutros obećala izjavu predsjednika vlade o Linićevoj ostavci, pa nam onda u podnevnom dnevniku nije pokazala ništa, čak ni fotografiju Zorana Milanovića.

Ništa novije od jučerašnje vijesti o Linićevoj ostavci nije uspio saznati današnji HRT-ov podnevni dnevnik. Još jedan profesionalni posrtaj javne televizije ne bi bio vrijedan spomena da gđa Iva Repač, voditeljica vijesti u 10 sati, nije tada najavila da ćemo u podnevnom dnevniku čuti i vidjeti što predsjednik vlade misli o ostavci predsjednika vlade. Ne misli ništa, jer je nije ni dobio, a svaki ministar u njegovoj vladi, pa tako i ministar Linić može dati ostavku.

Dok smo slušali ovo mudro ne-poricanje, koje preporučujemo političkim analitičarima, gledali smo u lice voditeljice Repač. Nije bilo slike predsjednika Milanovića koji govori. Nije nam rečeno gdje je to rekao. Možda se HTV nije htjela ponavljati, jer ujutro smo čuli da će predsjednik biti u tvornici DOK-ING. Čemu sada ta tajanstvenost oko zagrebačke tvornice električnog automobila i vozila za razminiranje, ne zna se i nije nas briga, jer na portalima smo vidjeli nekakav plavi auto oko kojeg su političari s bijelim kacigama na glavi, a među njima i lice predsjednika Zorana Milanovića.

Uopće ne moramo razbijati glavu time da HTV više nije u stanju snimiti ni izjavu predsjednika vlade, a dosad se znalo da za snimanje najviših državnih dužnosnika uvijek mora mora biti slobodna bar jedna kamera. Ma kakva kamera, ovaj put nije bilo čak ni slike govornika, jer je nekome bilo teško pritisnuti gumb s arhivom portreta. U prvim eksperimentima, dvadesetih godina prošlog stoljeća, televizija se zvala radio sa slikom. Osamdesetak godina kasnije HTV je nazadovala u radio bez slike.

>>HRT obzirno plasirao jako čudnu vijest o uhićenju dr. Babića

Komentara 10

DU
Deleted user
14:19 04.02.2014.

A sto ocekivati od rezimske televizije! Da smo mi Hrvati slozni, trebali bi svi do zadnjega odbiti placati "pretplatu"!!!

DU
Deleted user
14:48 04.02.2014.

Pa nije se čovjek našminkao kad je išao u tvornicu, kako bi ga slikali?

MA
matea12
09:47 05.02.2014.

o HRT-u uopće ne treba trošiti riječi. Televizija koja svake godine samo na temelju pretplate ostvari na milijune eura trebala bni biti puno kvalitetnija i profesionalnija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije