Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bitka za referendum

HSU: Neka se premijerka ispriča radnicima i umirovljenicima

silvano hrelja
Jurica Galoić/Pixsell
16.06.2010.
u 18:27

Hrelja je komentirao i amandmane Vlade na izmjenu Ustava te, u smislu uvođenja branitelja u preambulu.

Hrvatska stranka umirovljenika preporučuje premijerki Jadranki Kosor da se ispriča radnicima i umirovljenicima zbog izjave da im ona osigurava novac za plaće i mirovine i da njihovi potpisi na sindikalni zahtjev za referendumom ništa ne znače, kazao je jučer predsjednik te stranke Silvano Hrelja.

Upozorio je na nedjeljivost aktivnog i minulog rada, zbog čega je ta stranka i podržala zahtjev za referendum protiv “štetnog i nepravednog” prijedloga o izmjenama ZOR-a te je objavio kako je stranačke organizacije i članstvo zadužio da agitiraju za potpis za referendum.

Hrelja je komentirao i amandmane Vlade na izmjenu Ustava te, u smislu uvođenja branitelja u preambulu, zatražio da se isto učini i s umirovljenicima “koji su među najzaslužnijima za hrvatsku državu”.

Ključne riječi

Komentara 7

14
14words
09:38 17.06.2010.

Hrelja će ponovno učiniti sve za participaciju u vlasti.

DU
Deleted user
23:48 16.06.2010.

i svim ostalim

HA
handi
06:07 17.06.2010.

Cijenjeni gospodin Hrelja! Uzalud vi upozoravate Kosor-icu, da je dužna ispriku svim umirovljenicima, kada ona siroće ne razumije savršeno ništo što predlaže i radi čega to predlaže. Ona jednostavno nema razuma. Podmetnuta joj je stolica, pa čak ni toga nijee bila svijesna u što se upušta. Ona predlaže samo ono što još drugi guraju pred nos ne razmišljajući savršeno na ništa. NItko me ne može razuvjeriti da se radi o jednostavnom blefiranju i održavanju na vlasti. Mjerepre dloženih oporavaka su varka za naivne i ne donose svršeno ništa do nekoliko milijuna otetih od uposlenih, agospodarstvo i dalje stagnira. Totalni sma laik i ekonomiju razumijem samo na nivou obiteljskog opstanka. Nikada u životu nisam podizao kredit, nikada od nikog nisam posuđivao novac, nikada od države nisam uzeo jedan dinar ili kunu, a živio sam relativno pristojno koliko sam si mogao osigurati u statusu srednjeg staleža. Priče za oporavag gospodarstva i predloženih mjera su priče da dijecu u vrtičima. . Svi su obljetavali oko Sanadera i evo što podobni i trabanti mogu napraviti. Sada ta ista elita pokorno saljeće Jadranku, koja je samo migom dala do znanja da tko neće to pratiti, može kupiti torbe. Čudan smo mi svijet Hrvati, rekao bih totalno više puta bez razuma. Sve te priče o planu oporavka i predloženim mjerama ne mogu donjeti Hrvatskoj, jedava do pola miljarde kuna, pa stavite to u kontekst naše teške situacije. I to što će donjeti uzeti će se od naroda i njegova rada. Kada se državom upravlja na način da će se guliti krumpir i od skuhanog napraviti fina salata, kada se jaše na bijelom konju i drže uzde, ali samo za svoj probitak, kada se tjera narod da kopa i ore po cijele dane, koji od tog teškog rada neće moći promijeniti sebi ni BROŠ radi boljeg optimizma i nade, a kuharica, jahačica kojoj nije potrebno oranje, može broš mijenjati svakodnevno, pa i po dva puta, onda za ovu državu nema oporavka. Milijun penzionera neka se učane u stranku, neka svojim glasom podupru promjene i neka sjednu u sabor, uvjeravam vas da će biti sigurno mnogo bolje, a ako ništa drugo prepustiti će vlast nasposobnijima, To je moguće samo treba nešto i pokrenuti. Sramotno je da od milijun penzionera imamo samo jednog predstavnika u SABORU.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije