Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Euro izbori
Povratak na članak

HSS započeo predkampanju, u Vinkovcima predstavili Zorana Bahtijarevića

Hrvatska mora biti regionalni lider, a to može postići pomažući zemljama u okružuju oko priključenja EU. Time bi došla i do puno većeg značaja nego što ga ima u EU, rekao je Bahtijarević.

Komentari 7

DU
Deleted user
08:43 05.03.2019.

Jesenti milu bigulicu, nas tzv. obične ljude jako zanima koliki je kvocijent političke inteligencije (PQ) dr. Zlatka Bahtijerevića kad je pristao na to da svoje političke ambicije, i to još na europskoj razini, pokuša ostvariti preko ni više ni manjee nego opskurne sposobe u liku i djelu Beljak Šokrea zvanoga Pajser?! Čini se da je dr. Bahtijerević još jedna potvrda teze da izvrstan liječnik ne mora nužno biti i pametan političar. Bilo bi nam svima bolje kad bi se vrsni liječnici više bavili svojim poslom nego politikom. Pa politiku, pogotovo u Hrvatskoj, sasvim solidno mogu "odrađivati" i zgubidani poput npr. Marasa, Glavaševića, Pupovca, Pernara, Bulja i tome slično.

VL
CR
crocro
06:21 05.03.2019.

Baš mi je žao što je jedan vrlo dobar i uspješan liječnik želi pasivizirati svoj posao u struci i priključiti se politici stranke koju vodi također poštovani ali ultra lijevo orijentirani vođa stranke. Narod koji će izaći na izbore nije toliko neuk da ne zna tko je bio Stjepan Radić i kakvu je politiku vodio a u isto vrijeme nije toliko neuk da ne vidi u kojem smjeru današnji HSS vodi politiku u savezu sa svojim mentorima iz SDP-a. U građanstvu se stječe dojam da se izuzetno poštovani gosp. predsjednik stranke HSS-a, želi takmičiti s pošt. gosp. Bernardićem u ljevičarstvu, gdje, naravno, pošt. gosp. Bernardić gubi utrku a pošt. gosp. Beljak poprima obilježja ultra ljevičara. Dok nije bilo tako, HSS je samostalno ulazio u Sabor, a kakva je situacija danas. Danas je takva situacija da ako nije u savezu više opcija, od kojih barem jedna garantira ulazak u Sabor, oni ne mogu računati na samostalan ulazak. Takve stranke koje nisu u stanju samostalno ući u Sabor a žarko žele sudjelovati u kreiranju politike, ne mogu se smatrati uspješnim strankama i kao takvim se predstavljati biračima. Mogu se predstavljati, ali ti birači nisu politički slijepci.

VL
09
09051972
07:29 05.03.2019.

kreso trebao bi neki auto radio. ako nemas trenutno narucio bi ako je moguce da ga nabavis preko vikenda. iskljucivo mp3. cim ga nabavis mozes mi se javiti i u ponoc. hvala.

VL
NI
NikoCro
05:06 05.03.2019.

Cuj HSS pa ljevicari, sto li se to desava

VL
PA
pax5
22:37 05.03.2019.

Ah, Krešo, nemam što komentirati....loš...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.