Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon smjene

HSPAS: Koliko je još "Dejana Jovića" u uredu Predsjednika RH Ive Josipovića

Dejan Jović
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
03.10.2014.
u 12:42

HSP dr. Ante Starčević navodi da se radi o potezu urađenom u svrhu predizborne kampanje te da će on samo rijetkima moći zamagliti oči.

Nakon što je predsjednik RH Ivo Josipović smijenio svoga dosadašnjeg glavnog analitičara Dejana Jovića priopćenjem za javnost javio se i HSP dr. Ante Starčević koji navodi da se radi o potezu urađenom u svrhu predizborne kampanje te da će on samo rijetkima moći zamagliti oči.

- Dejan Jović ovakvo mišljenje o Hrvatskoj i nimalo benigni žal za Jugoslavijom nije izgradio i pokazao tek ovaj tjedan. Opasni stavovi ovog ljubitelja srpskih akademika iz ere stvaranja Memoranduma SANU-a objavljeni u međunarodnim stručnim časopisima odavno su poznati. Tako je prije ocrnjivanja referenduma o samostalnosti RH Dejan Jović „znanstveno“ dao podršku negiranju genocida u Srebrenici. Ivo Josipović je to znao jer su ga na te uratke njegovog šaptača Dejana Jovića još početkom ove godine upozoravale Patriotske organizacije BiH, navodi se u priopćenju te dodaje da je Jović na najbolji mogući način zapravo analizirao rad Ive Josipovića i njegovog savjetničkog tima u proteklih pet godina. Navodi se su bratstvo i jedinstvo, „region“ i izjednačavanje žrtve i agresora glavne odrednice politike aktualnog predsjednika RH.

- Dejan Jović, Saša Perković sin prvog hrvatskog udbaša Josipa Perkovića te Budimir Lončar osoba koja je osigurala Hrvatskoj embargo na uvoz oružja samo su neki od glavnih šaptača, odnosno savjetnika i samoprozvanih analitičara u uredu Ive Josipovića koji su nam kreirali unutarnju i vanjsku politiku. Koliko je još „Dejana Jovića“ u uredima Ive Josipovića osim predsjednika u odlasku nitko ne zna, ali šteta koju su svojim itekako aktivnim radom učinili obilježavat će hrvatski narod i Hrvatsku državu još desetljećima, zaključuje se u priopćenju HSPAS. 

>> 'Smjenom Jovića Josipović pokazuje vrhunac licemjerstva i egoizma' 

>> Josipović smijenio savjetnika Dejana Jovića: 'Štetna i pogrešna izjava'

Komentara 14

BA
barkod
12:55 03.10.2014.

Dobro je netko napisao prije nekog vremena : što će srbima ambasada u Zagrebu kada oni imaju Pantovčak koji je puno bolji i djelotvorniji od njihove ambasade ( dodao bih i Vel. Brit.)

C0
cos 01
13:04 03.10.2014.

Josipović bi se za fotelju odrekao i vlastite majke.

DU
Deleted user
12:46 03.10.2014.

Tamo su svi Dejan Jović, ali jedino je četnik imao muda reći kaj misli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije