Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milan Kujundžić

'Smjenom Jovića Josipović pokazuje vrhunac licemjerstva i egoizma'

Milan Kujundžić
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
02.10.2014.
u 14:22

Dakle, njemu je stalo samo do samoga sebe, a ni u kom slučaju do Hrvatske i do hrvatskog naroda, tvrdi Kujundžić

Hrvatski predsjednik Ivo Josipović izvijestio je da je donio odluku o razrješenju dosadašnjeg glavnog analitičara Dejana Jovića zbog njegove tvrdnje da je referendum o neovisnosti Hrvatske bio neliberalan i antidemokratski.

Milan Kujundžić smatra da Ivo Josipović ovom smjenom pokazuje vrhunac licemjerstva i egoizma.

 - Za osobni probitak kada je njegova koža u pitanju odriče se svakoga pa čak i onih koji su mu pomogli doći na vlast, ističe Kujundžić dodajući da se nije smio odreći Jovića kada je cijeloj Hrvatskoj bilo jasno da taj čovjek po onome što govori i što je pisao ni u kom slučaju ne može biti savjetnik predsjednika Republike Hrvatske. Tek sada kada je Josipovićeva koža došla u pitanje on se odriče Jovića. Dakle, njemu je stalo samo do samoga sebe, a ni u kom slučaju do Hrvatske i do hrvatskog naroda. Taj model vladanja on bi rabio i dalje, a ako narod hrvatski misli da treba imati takvoga predsjednika onda je to tragično, a vjerujem da je narod shvatio i da Ivo Josipović neće biti novi hrvatski predsjednik. Ne treba sada smjenjivati svoje savjetnike. Svi zajedno biti će smijenjeni za tri mjeseca, smatra Kujundžić.

>> Šeks: Josipović je povukao kočnicu kad mu je Jović ugrozio kampanju

>> Zašto Dejan Jović plače za Jugoslavijom?

>> Josipović smijenio svog savjetnika Dejana Jovića

Komentara 38

SS
Sivi_Sokol
14:48 02.10.2014.

Lijepo rečeno, gospodine Kujundžiću. I to je sve igra unaprijed dogovorena s ciljem prikazivanja Josipovića kao domoljuba.

CR
crocro
15:06 02.10.2014.

Da li će taj Jović završiti na robiji zbog potkopavanja temelja Hrvatske države i iskrivljavanja povijesnih činjenica na štetu Hrvatske? On je već sada trebao biti u istrazi i kaznenoj obradi, a ako nije ne znam zašto još čekaju i koga čekaju.

DR
draxy
15:16 02.10.2014.

Jovićeva retorika je ista svo vrijeme i sad ga tek smjenjuje- žalosno !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije