Naslovnica Vijesti Hrvatska

HSP: Posjet Kosor Kosovu dobar korak u pravom smjeru

Samim tim posjetom Hrvatska ima potencijal postati regionalni lider, kaže Daniel Srb.
27. kolovoza 2011. u 11:03 10 komentara 3 prikaza
\'04.03.2011. Primorska, Zagreb - Na konferenciji za tisak u HSP-u danas su Danijel Srb, Slobodan Lang i Zeljko Sacic iznijeli svoje vidjenje rjesenja slucaja Purda Photo: Patrik Macek/PIXSELL\'
Foto: \'Patrik Macek/PIXSELL\'

OSIJEK - Prvi HSP-ovac i saborski zastupnik Daniel Srb posjet premijerke Jadranke Kosor Kosovu ocijenio je pred novinarima u Osijeku kao "dobrim korakom u pravom smjeru nakon dugo vremena".

- Samim tim posjetom Hrvatska ima potencijal postati regionalni lider. Postoji mogućnost da se to ostvari kroz šest koraka. Hrvatska od toga ne treba odustati jer pozicija lidera može značiti jako puno kroz veća strana ulaganja, značajnije otvaranje hrvatskog gospodarskog prostora - istaknuo je Srb.

Istovremeno je posjet, kako je dodao prvi HSP-ovac, taj posjet zabolio Republiku Srbiju, što je pokazalo "koliko je njihova politika ranjiva, gdje im je Ahilova peta".

Goran Jančo je za svog partnera odabrao Croatia osiguranje
Recept za uspjeh
Vlasnik najmodernije farme svinja: Godišnje uzgojim 6000 svinja. Poduzeo sam sve da ih zaštitim

A1 izdvaja za Vas

  • elfenomeno77:

    Samim tim posjetom Hrvatska ima potencijal postati regionalni lider. Postoji mogućnost da se to ostvari kroz šest koraka. Hrvatska od toga ne treba odustati jer pozicija lidera može značiti jako puno kroz veća strana ulaganja, značajnije otvaranje hrvatskog gospodarskog prostora

  • krle:

    Gospodo iz HSP-a što se čeka. Ni traga, ni glasa od vas , a izborna kampanja je već počela. Kad ćete zajedno, kao ujedinjena desnica dati politički pečat ovoj sve više i više ljevičarskoj državi. Dokle ćemo čekati da pređete ... prikaži još!e preko vlastitih sujeta i dođete već jednom na vlast.

  • acads89:

    Косово је срце Србије!!!