Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
regionalni lider

HSP: Posjet Kosor Kosovu dobar korak u pravom smjeru

\'04.03.2011. Primorska, Zagreb - Na konferenciji za tisak u HSP-u danas su Danijel Srb, Slobodan Lang i Zeljko Sacic iznijeli svoje vidjenje rjesenja slucaja Purda Photo: Patrik Macek/PIXSELL\'
\'Patrik Macek/PIXSELL\'
27.08.2011.
u 11:03

Samim tim posjetom Hrvatska ima potencijal postati regionalni lider, kaže Daniel Srb.

OSIJEK - Prvi HSP-ovac i saborski zastupnik Daniel Srb posjet premijerke Jadranke Kosor Kosovu ocijenio je pred novinarima u Osijeku kao "dobrim korakom u pravom smjeru nakon dugo vremena".

- Samim tim posjetom Hrvatska ima potencijal postati regionalni lider. Postoji mogućnost da se to ostvari kroz šest koraka. Hrvatska od toga ne treba odustati jer pozicija lidera može značiti jako puno kroz veća strana ulaganja, značajnije otvaranje hrvatskog gospodarskog prostora - istaknuo je Srb.

Istovremeno je posjet, kako je dodao prvi HSP-ovac, taj posjet zabolio Republiku Srbiju, što je pokazalo "koliko je njihova politika ranjiva, gdje im je Ahilova peta".

Komentara 10

EL
elfenomeno77
11:47 27.08.2011.

Samim tim posjetom Hrvatska ima potencijal postati regionalni lider. Postoji mogućnost da se to ostvari kroz šest koraka. Hrvatska od toga ne treba odustati jer pozicija lidera može značiti jako puno kroz veća strana ulaganja, značajnije otvaranje hrvatskog gospodarskog prostora

DU
Deleted user
11:50 27.08.2011.

Gospodo iz HSP-a što se čeka. Ni traga, ni glasa od vas , a izborna kampanja je već počela. Kad ćete zajedno, kao ujedinjena desnica dati politički pečat ovoj sve više i više ljevičarskoj državi. Dokle ćemo čekati da pređetee preko vlastitih sujeta i dođete već jednom na vlast.

AC
acads89
11:50 27.08.2011.

Косово је срце Србије!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije