Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Split

HSP: Ne postoji tako velik kip Isusa da spere Kerumove grijehe!

željko kerum
Ivana Ivanović/PIXSELL
07.07.2011.
u 14:44

– Imam optužnicu koja je protiv njega podignuta 1996. godine zbog šverca šećera. Pozivam ga na detektor laži – rekao je Hrvoje Tomasović

– Ne postoji dovoljno velik kip Isusa koji bi Kerum podigao da spere svoje grijehe – rekao je Hrvoje Tomasović, predsjednik splitskog HSP-a. Njihov će vijećnik glasovati u petak za spomenik Tuđmanu, a digao bi ruku i za Isusa. Međutim, HSP predlaže da ne bude na Marjanu nego na Katalinića brijegu.

Tomasović kaže da Kerum zna da se na Marjanu kip ne može podignuti zbog zakonskih ograničenja.

– On samo laže javnost, a mi mu poručujemo da, misli li graditi Isusa kao što gradi hotel Marjan, neka se ostavi ćorava posla i ostavi HSP-u da gradi Isusa – poručio je Tomasović.

Kaže kako mu je Kerum poručio da je lažljivac kada je izjavio da mu je suđeno za šverc 75 tona šećera.

– Imam optužnicu koja je protiv njega podignuta 1996. godine. On je u spisu priznao djelo i još je naveo da je šećer bio loše kvalitete. Sad ja njega pozivam na detektor laži – zaključio je Tomasović.

Ključne riječi

Komentara 16

KU
kumpare
15:49 07.07.2011.

O bože moj kakvi su li tek oni, koji su to gov** izabrali za gradonačelnika....

OB
-obrisani-
16:05 07.07.2011.

i kako ga onda Fani ne bi zavolila kad je najsladji u Splitu, a i sire ? :)))

Avatar Dančo
Dančo
15:46 07.07.2011.

budale...same budaletine su u toj našoj politici. pametan i obrazovan čovjek ne može tu ni primirisat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije