Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HSLS

HSLS predstavio kandidate u III. izbornoj jedinici

hsls
Privatna arhiva
13.11.2011.
u 11:24

Nositelj liste biti će predsjednik stranke Darinko Kosor, dok će prvi na listi biti potpredsjednik stranke i gradonačelnik Varaždinskih Toplica Dragutin Kranjčec

Na konferenciji za novinare u Varaždinu, HSLS Varaždinske županije predstavio je svoje kandidate na listi za Sabor za III. izbornu jedinicu. Nositelj liste biti će predsjednik stranke Darinko Kosor, dok će prvi na listi biti potpredsjednik stranke i gradonačelnik Varaždinskih Toplica Dragutin Kranjčec. 

-  Na predstojeće parlamentarne izbore u III. izbornoj jedinici izlazimo s koalicijskim partnerom Zagorskom demokratskom strankom, tako da će drugi na našoj listi biti predsjednik ZDS-a i ravnatelj Opće bolnice u Zaboku dr. Stanko Belina. Što se tiče Varaždinske županije, uz mene, to su Miljenko Ernoić, Sandra Bosilj, Mirko Jurič i  Ivan Lončarić. Mi smo ljudi koji žive i stvaraju na ovim prostorima i koji svojim angažmanom želimo pomoći gradu i regiji u kojoj živimo. HSLS-ovim kandidatima neće se dogoditi da predizborno vrijeme obilaze mjesta koja će nakon izbora zaboraviti. Mi ćemo svoj saborski mandat posvetiti građanima koji su nas ovdje odabrali - istaknuo je Kranjčec.

Miljenko Ernoić, predsjednik ogranka u Varaždinu nedavno je sudjelovao u utrci za gradonačelnika grada Varaždina, te su ga građani imali priliku pobliže upoznati.

" Provodeći poljorpivredni program HSLS-a, samo u ovoj regiji možemo otvoriti 10 000 novih radnih mjesta. Ne smijemo zaboraviti tekstilnu industriju koja u našoj županiji ima dugogodišnju tradiciju. Gospodarski program HSLS-a ocijenjen je od neovisnih poduzetnika kao najbolji i to je ono što Hrvatskoj treba. Naš program nije popis želja, naš program je ostvariv - kazao je Ernoić.

Svi kandidati pozvali su građane da unatoč ogorčenosti politikom, izađu na izbore, kako se ne bi dogodilo "da manjina ili stranačke vojske odaberu vlast koja će stvarati uvjete po kojima će živjeti svi građani".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije