Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'OTUŽNA INAUGURACIJA'
Povratak na članak

Hrvoje Krešić iz Washingtona: 'Prolazim pored dva tenka, traže me putovnicu'

Šetnjom gradom vidio sam i dva tenka. Zaustavi vas kontrola, traže vas putovnicu. To samo izgleda strašno, ali osjećate se sigurno."

Komentari 11

Avatar SMECHAR
SMECHAR
20:52 20.01.2021.

Jadno i otužno sve to izgleda. Sam pokušaj da se napravi kao da je sve najnormalnije a država im se raspada na dva dijela jer su podjele jako velike. Ne postoji osoba koja bi mogla ujediniti ta dva pola a poglavito to nije Biden koji je tu samo lutka za pokazivanje nakon pokradenih izbora. 70 milijuna Amera nikada neće priznati Bidena za svog predsjednika i nikakvog pomirnja tu nema. Ovi naši kvazi analitičari pojma nemaju. Čekaju nas veliki problemi i velike podjele u Americi uz nemire. Vlast koja je došla prevarom ne može očekivati poštovanje. Starca od 80 godina staviti na čelo prve sile svijeta je komedija i sprdačina sa zdravim razumom.

VL
Avatar renac
renac
21:01 20.01.2021.

Pa kako demokrati sa oruzjen protiv naroda,a kod ovog Trumpa to nisam vidio,a kao Trump je lud e plakat cete vi za njim uskoro.

VL
KO
Kološanin
21:49 20.01.2021.

I za ovakav članak je gospon Krešić morao potegnuli u Washington

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
20:28 20.01.2021.

Strava vratio se bumerang prosipali demokraciju u drugim drzavan sa pendrekom u ruci.A oni nesretnici sto spavaju ispod mosta kod kaptola da se ogriju malo pa buknuo pozar.Kako je tek dalje

VL
LU
Lujo123
21:07 20.01.2021.

Neće ovi lupeži dugo!

VL
BA
bardonkaldian
21:13 20.01.2021.

Trump, kakav bio da bio, postao je avatar američkoga nacionalizma i želje korjenitih Amerikanaca, bijelaca- koji su sada oko 50% stanovništva- da ne idu u ratove za naftu, Izrael, protiv Rusije i ostaloga,te da ne budu etnički preplavljeni muslimanima,Kinezima, Indijcima, Afrikancima.... zbog brzoga profita raznih Bezosa i Gatesa. U SAD ima oko 70% bijelaca, 13% crnaca, 4% Azijaca i ostalo su indijanski mestici,obojeni Hispanici. Povijesna američka nacija se može pouzdati u oko 50% građana, najviše bijelaca - ne izluđenih i drogiranih antifa narkomana, drolji i sličnoga klateža, te nešto bijelih Hispanika. Ostalo- velika većina crnaca, muslimana, Azijaca....nema veze s povijesnom zemljom Washingtona, Franklina, Edisona, Whitmana, Lincolna. Biden je pak fasada globalista, kao što je Wilson iz 1. svj. rata bio fasada plutokrata Morgana, Rockefellera i sl. Biden bi uvozio vagone meleza i ostalih da sruši plaće domaće radničke klase; SAD učinio još ovisnijom o industriji Kine i ostalih; ulazio u ratove zbog cionista i Izraela (što Trump, unatoč glupostima- nije). U njegovoj vladi nema praktički nikakvih pravih Amerikanaca, nego samo obojeni, tranny freaks i oko 30-40% lijevi i cionistički Židovi (kojih je oko 2% stanovnitva).

VL
AA
aabbcc
21:41 20.01.2021.

Kakva im je ovo vojska na videu sa razlicitim maskama, subarama i kapama ?

VL
KA
kajbum
21:44 20.01.2021.

Zasto je America dovela vojsku u Washington. Da bi Biden imo publicu. Kako bi objasnili da je Trump izgubio a ima puno vise pristalica

VL
Avatar dzambo
dzambo
10:09 21.01.2021.

E bas su nasli koga ce poslat u D.C. da izvjestava za N1 realno....CNN il N1 ''jedno te isto''...u zadnje 4 god. ko gleda N1 isto je kao CNN...od 50-55 min. Dnevnika ''najmannje'' je 20 min. iz Amerike i oko Trumpa bilo...10 min..iz ''regije.'' i onda ostatak izvjestaja iz ''ljepe nase''...jedno 30 min....pa onda N1 iz Bosne sve isto ko i iz HR malo drugi reporteri po imenima ALI ''ideologija'' CNN-a....a onda Srbija isto tak....''samo'' nekako su ''kratki'' za signal da ih mogu oni tamo gledat u citavoj Srbiji...stalno kmece kako im presdsj. Srbije uskracuje signal...izgleda da su ih u Srbiji ''procitali'' koga oni Zastupaju....i koju ''idelogiju''....ko oni koji imaju po citavom regionu ''ne vladinih udruga'' i kad se vidi od koga oni dobijaju novac sve su to ''vlade'' drugih drzava, pa kad onda komentiraju vidi se tacno za koga oni navijaju....za sve one koji im novac daju...a zovu se ''ne vladne udruge''...kako ironicno je to sve.....Tito je bija ovakav il onakav al ''takvi'' onda nisu mogli biti ''nevladina udruga'' i navijat ne za svoju drzavu nego za one koji ih placaju.....

VL
PR
prokurator
23:53 20.01.2021.

ma kakvi tužno, kod mene FEŠTAAAAAAA :D

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.