Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONESITE KIŠOBRANE!

Hrvatsku probudilo hladno jutro: Stiže kiša i grmljavinsko nevrijeme

Kiša, vjetar
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
02.09.2017.
u 08:50

Moguće je grmljavinsko nevrijeme te obilna kiša, osobito u Dalmaciji, navečer i u Slavoniji

Promjenljivo, ponegdje i pretežno oblačno, povremeno s kišom, pljuskovima i grmljavinom, već od jutra na zapadu, zatim i u ostatku zemlje, izvijestili su u subotu ujutro iz Državnog hidrometeorološkog zavoda Hrvatske te naglasili kako će kiša biti češća u drugom dijelu dana.

Kiša, vjetar
1/18

Moguće je grmljavinsko nevrijeme te obilna kiša, osobito u Dalmaciji, navečer i u Slavoniji.

Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Na Jadranu umjereno do jako jugo i južni vjetar, navečer i u noći na sjevernom dijelu bura. Najviša dnevna temperatura između 17 i 22, na krajnjem istoku i na sjevernom Jadranu do 25, a u Dalmaciji od 25 do 30 stupnjeva Celzijusovih. 

Komentara 3

Avatar babas
babas
10:54 02.09.2017.

Na zapadnoj obali Istre i jučer i danas prekrasan sunčani dan. Bio kratak pljusak samo jučer ujutro . Nažalost turisti čitaju krive prognoze i svi pobjegli. Badava nam prekrasno vrijeme kada nam Vakula lažnim katastrofičnim prognozama sve potjera,još u kolovozuu je najavio kraj ljeta,bolesnik. Apartmani zjape prazni,upita nema,svi misle su u Istri uragani i jesensko vrijeme.

MU
mulag
19:53 02.09.2017.

tak nisam vise na plazi

DU
Deleted user
10:37 02.09.2017.

Odgađa se do daljnjeg palež po HR dok se ne steknu uvjeti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije