Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEKI NEMAJU NI SPOMENICU

Hrvatsku je branilo više od 1000 stranih boraca: 'Cijenu ratovanja platili su povratkom u domovine'

02.02.2023.
u 17:47

Velšanin Christopher Llywelyn, Amerikanac Joe Black, Englez Paul Ogilvie... samo su neki od "zaboravljenih" kojih se prisjećaju u Facebook grupi "Zahvala stranim dragovoljcima Domovinskog rata".

Komentara 23

Avatar PaparSol
PaparSol
19:01 02.02.2023.

Hvala im od mene. Sućut obiteljima poginulih i veliko hvala. Obitelji Jean Michela ❤ 🇭🇷 ... a onima koji i danas šute gdje su naši poginuli, dabogda svoju djecu tražili.

MI
Mislav28
18:24 02.02.2023.

Znali su ko je agresor, a ko žrtva u ključnom trenutku ,a ne ko plenković, milanović, jandroković u najboljim godinama sredit si fakultete i školovanje i dalje od rova treba im sve dati to su naši heroji bili stranci ili ne.

JW
Jim West
19:50 02.02.2023.

Kad je u javnost došla priča o Hrvatu koju živi i radi u Ukrajini te se borio na njihovoj strani, mudri su i plemeniti Hrvati rekli da je ološ žedan krvi. Spomen stranaca u DR-u nije pomogao. Stranci su se borili za koga?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije