Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uoči sutrašnjeg sastanka ministara
Povratak na članak

Hrvatsku dijele sati od konačne odluke o ulasku u Schengen, dopisnik Večernjeg lista javio se iz Bruxellesa

Ulaskom u eurozonu i Schengen, kaže Tomislav Krasnec, Hrvatska ulazi u "najdublje integracije u Europskoj uniji"

Komentari 6

CR
crocro
20:26 07.12.2022.

Slovenija, još uvijek s pozicije jačega, prijeti ili najavljuje moguće kontrole zbog kao fol "izvanrednih događanja". Ja sam uvjeren da ako su neka izvanredna događanja u pitanju onda će sve zemlje na svojim granicama uvesti privremene kontrole a ne samo Slovenija. Slovenija ovime i dalje želi imati nadzor nad Hrvatima kad god se sjeti i time samo Slovenija svesti Hrvate i Hrvatsku na niži nivo od Slovenije. To se Sloveniji ne može dopustiti. Ako Slovenija ipak samovoljno "izmisli" izvanredna događanja pa počne stopirati i pregledavati Hrvate na svojim granicama, istoga trenutka i Hrvatska će imati izvanredno događanje pa će i ona na svojim granicama odmah uvesti izvanredne kontrole koje će vrijediti samo za slovenske državljane. Sada kada postanemo ravnopravni onda ćemo se i ravnopravno ponašati, a čim se slovencima uzvrati istom mjerom, oni će to itekako razumjeti. Pa će tako nestati i izvanredna događanja i izvanredne kontrole Hrvata i Slovenaca. Ja sam uvjeren da će oni dobro promisliti ako se sjete zaustavljati Hrvate i zavirivati im u prtljažnike, jer će se sjetiti da u Europi više nisu iznad Hrvatske.

VL
MM
Marljivi mrav
19:58 07.12.2022.

Onda kineski zid dignut i to je to...

VL
SS
sokac sa drave
13:17 08.12.2022.

Europa simo europa tamo,sada cemo vidjeti tko je tko koji su nasi stvarni saveznici.Ja osobno ocekujem da su nizozemska i svedska ptotiv svega sto se tice nas hrvata.Pa pricekajmo jos malo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.