Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prekretnica
Povratak na članak

Hrvatskoj treba jedan veliki sajam zdrave hrane, i to u Čakovcu

- Ako jedni pokraj drugih izlažu oni koji imaju certifikat za eko namirnice i oni kojima je uzgoj povrća samo hobi, kakvu poruku šaljemo potrošačima? - pita R. Grula

Komentari 3

IZ
izak
21:23 08.01.2012.

Hrvatska je zemlja ako zeli napredak samo sa kvalitetnim turizmom i eko. poljoprivredom jer nemozemo konkurirati Kineskim jeftinim produktima.

VL
RE
retrovizor
06:07 09.01.2012.

Hrvatima treba novac da bi se mogli kvalitetno hraniti,za sada im ostaju samo odpadci za unos hrane!!!!

VL
BO
bonsai
07:06 09.01.2012.

Preporucam odlican dokumentarac o zdravoj ishrani protiv multinacionalnih kompanija i prodaja lijekova i sto se sve krije iza toga : dokumentarci.net \"food matters \"

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.