Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DR. SAŠA SRIĆA
Povratak na članak

Hrvatsko zdravstvo je u velikom problemu a izlaz se ne nazire

A premijer kao da ne vidi problem i uvredama zastupnicima prikriva vlastitu nesposobnost i nekompetentnost, rekao je Srića.

Komentari 6

Avatar petric1
petric1
15:55 12.10.2018.

Lako za zdravlje sad ćemo dobit još američke krame dolaze UH 64 Black Hawk helikopteri koje mogu održavati samo amerikanci.Najs tu novce treba dati ....ima da letimo nek svi vide !

VL
Avatar PLEN_KI_MOON
PLEN_KI_MOON
16:17 12.10.2018.

Teška psiho-sociopatija u koji god segment društva pogledaš, hočeš eto liječništvo, hočeeš prehrambenu industriju di nam staro meso 7 godina prodaju, hočeš ekonomski lopovluk, hočeš odnos prema socijalnim slučajevima,pedofilija na sve strane... Tko to radi ili omogučuje? HDZ sa svojim uhljebima!

VL
RI
rightside
19:45 12.10.2018.

ma daj,,)) pa pitaj anemiju, on uopce ne misli tako,,)))

VL
DU
Deleted user
22:58 12.10.2018.

Izlaz će naći ovaj mufljuz, neduđeni predsjednik ali ako će mo pričati bajke.

VL
WW
wwwcroxx
07:04 13.10.2018.

HDZ i SDP su uništili bas sve u ovoj državi. Užas...

VL
PI
prava istina
13:58 13.10.2018.

znate kaj bum ja vama rekla po pitanju zdravstva. Svugdje na svijetu u nije idealno pa onda može biti i tu. Eto imam priliku iz prve ruke napisati šta je zdravstvo i kakvo je kod nas i kakvo je vani. Upravo u tijeku je slučaj. Dakle jučer navečer u Dublinu oko pola 11 po našem vremenu je pozvana hitna za 24 godišnju djevojku sa vidnim psihičkim problemima. Danas ujutro u pola 11 sati mi je javio sin kako su još u bolnici i da ih još nisu primili i da je djevojka (inače hrvatica, što nije niti bitno jer su i domaći u istom sranju koji tamo čekaju. ). Sin se našao samo blizu i naravno išao je pomoći djevojci jer je tako odgojen, da pomogne pa će mu biti vraćeno ako zatreba. Za sada je stanje isto i zato mislim da mi ponekad i pretjerujemo jer ovakova situacija se ipak kod nas ne bi dogodila.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.