Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPARLAMENT
Povratak na članak

Hrvatski zastupnici u raspravi o Srbiji upozorili na otvorena pitanja s Hrvatskom

Europski parlament u četvrtak će glasovati o rezolucijama o napretku Srbije i Kosova

Komentari 26

MO
mozdaznam
23:46 03.02.2016.

nemamo mi otvorena pitanja sa Srbijom. Srbija nas gazi i diplomatski i na sve druge načine. a od vas europarlamentaraca nema hladne vode. ne čuje vas nitko i kad i kazete nešto nitko vas ne shvaća ozbiljnio. pusti birokraciju europsku. davno smo se mi trebali pobrinuti sami da se pitanja sa Srbijom zatvore pa ti danas ne bi morala trkeljat na sazivima EP

VL
DU
Deleted user
23:17 03.02.2016.

Srbiju treba pod hitno vratiti na upravljanje Turskoj.

VL
BR
brojevi
23:17 03.02.2016.

Kako je lijepo zvući jednoglasje naših EU parlamentaraca u zaštiti Hrvatskih nacionalnih interesa. Bravo!

VL
OV
Ovozemaljski
00:03 04.02.2016.

Srbe treba ugostiti fino na Jadranu, prema njima biti fini, kulturni, uzeti pare na turizmu i to je ono sta bi nas trebalo zanimati! Najvazniji bi trebali biti ekonomski interesi susjednog trzista, sve ostalo bi trebalo biti nebitno ili manje bitno.

VL
HH
helgin@hogar
07:14 04.02.2016.

svi cete vi dici ruku za srbiju koja ce na kraju uci u eu, ali ce ruse drzati za svoje najblize saveznike i tako vuci eu za nos! a dici cete ruku jer su vam pred eu gace na koljenima

VL
Avatar nekakav
nekakav
08:29 04.02.2016.

ajmo sad slovencima zamjeriti ucjenjivanja.... isti smo. idealna prilika za pokazati da smo isti licemjeri kao i ostatak europe. svima usta puna prijateljstva, al kad se pojavi prilika za ucjenom do povlastica doći, svi isto nastupamo. kao i pristupanje wto-u.o-u. kolko ustupaka mora zemlja koja želi ući u organizaciju dati starim članicama? i onda se netko čudi zašto je rusija tek pred 10 godina ušla u wto. tek kad je svima gladnima dala ustupke. pa čak i notornoj gruziji. eto, srbija je hrvatskoj već dala ustupak. naša duhanska industrija tamo harači bez nekih ograničenja. em su svu konkurenciju kdo nas pobili, sad im još pod unijinim kišobranom teče med i mlijeko. pa čemu smo izlazili iz cefte, i ulazili u uniju, kad svu zaradu smo dobivali sa istoka?

VL
TI
Tixon
09:29 04.02.2016.

Urednišvo ne objavi diskusiju austrijskog poslanika Majera,koji zatraži da EU primi Srbiju sa Kosovom kao pokrajinom u Srbiji.Interesantan je i Havijer Kouzo ,koji je na Lunačekin poziv da sve države EU priznaju Kosovo rekao da je ta država nastala bombardovanjem 1999 i da opstaje na korupciji i zločinima.Trebalo bi sused da malo piše i u korist suseda,zarad dobrosusedstva.Bratstvo i zajedništvo iz prošlosti da i ne pominjem.

VL
GF
gfrancic
22:53 03.02.2016.

zasto mislite da bi Srbija htijela uci u EU?

VL
ČA
čarapan
22:52 03.02.2016.

Ružice,za ljubav je potrebno dvoje...

VL
ČA
čarapan
00:07 04.02.2016.

pitam se zasto je uvek rukovodjeno Hrvatskom iz gradova koji pocinju na "B" Budimpešta-Beograd-Brisel,imali ste dvadesetak gidina slobode i niste uspeli da rukovodite samim sobom ....i opet ta Srbija,de okanitecse vise nije Srbija proterala preko 200 tisuca svojih gradjana!!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.