Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MINISTAR BRANITELJA:

'Hrvatski vojnici su sposobni i opremljeni, ali ovo je dokaz koliko je tamo i dalje opasno'

Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
24.07.2019.
u 13:50

Ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved izrazio je u srijedu žaljenje zbog stradanja hrvatskih vojnika u Afganistanu.

Ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved izrazio je u srijedu žaljenje zbog stradanja hrvatskih vojnika u Afganistanu poručivši da su oni sposobni i opremljeni, ali da je jutrošnji napad u kojemu su stradala tri vojnika dokaz da je stanje u Afganistanu još uvijek opasno.

"Hrvatski vojnici su sposobni i opremljeni, ali ovo je dokaz koliko je ta misija opasna i koliko je stanje u Afganistanu još uvijek opasno", kazao je Medved nakon sjednice Vlade izrazivši žaljenje zbog napada na vozilo HV-a u Kabulu u kojemu su jutros stradala trojica vojnika. 

"Izražavam nadu i želju za njihov oporavak i povratak u domovinu i da se više nikad ne desi takvo stradavanje", kazao je ministar. 

Upitan kako se može povećati sigurnost hrvatskih vojnika, Medved je odgovorio kako zna da Ministarstvo obrane analizira okolnosti te poduzima sve kako bi omogućila sigurnost hrvatskih vojnika u misijama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije