Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Hrvatski veleposlanik zahvalio crnogorskim 'Vijestima' na pomoći unesrećenima

Grubišić je kazao da je pomoć stizala s velikog broja mjesta, da su pomogle općtine, pojedinci, organizacije, a da je i bilo i ponuda da obitelji iz Hrvatske dođu u Crnu Goru i smjeste se tu na neko vrijeme
14. siječnja 2021. u 18:29 1 komentara 319 prikaza
Foto: Boris Pejović/Vijesti

Veleposlanik Hrvatske u Crnoj Gori Veselko Grubišić zahvalio se "Vijestima" i sudionicima akcije prikupljanja pomoći za područje Petrinje, Siska i Gline, koji su nedavno pogođeni katastrofalnim zemljotresom.

Maksida Vogt NIJE POŽALILA Iz Njemačke se preselila u Livno: 'Ovo ne postoji nigdje u cijelom svijetu'

Akcija je tijekom tjedna organizirana u prostorijama redakcije "Vijesti", gdje su zainteresirani mogli dostaviti paketiće za djecu iz pogođenog područja. Akciju je pokrenula Biljana Popadić Otašević uz pomoć kruga humanih žena koje su joj pomagale i u prethodnim akcijama prikupljanja pomoći djeci u Crnoj Gori.

"Baš je to jedna hvalevrijedna akcija... I zahvaljujem na onoj prodaji trobroja, to je isto tako odjeknulo jako dobro", rekao je Grubišić.

Grubišić je kazao da je pomoć stizala s velikog broja mjesta, da su pomogle općtine, pojedinci, organizacije, a da je i bilo i ponuda da obitelji iz Hrvatske dođu u Crnu Goru i smjeste se tu na neko vrijeme.

POLICIJA ISTRAŽUJE Širi se snimka o mogućem kriminalu na Banovini: Ljudima bez doma prodavali donirane kućice?

"Da se smjeste kod njih, na nekoliko mjeseci, čak ljudi kažu platit ćemo režije, sve ostalo", kazao je Grubišić tijekom posjete "Vijestima".

Rekao je i da se, kad ljude snađe velika nevolja, osjećaju puno bolje kad znaju da nisu sami i zato svaka pomoć iz Crne Gore, iz svih susjednih država, iz svih krajeva Hrvatske, dobro dođe.

Neugodna situacija
Ono što je mladoženja napravio mladoj izazvalo zgražanje: 'Traži papire za razvod!'
A1 Hrvatska
DONOSI A1
Od minus 7 do plus 13 u dva dana: uzroke vremenskih promjena u Zagrebu i na Sljemenu otkrijte u ekskluzivnom specijalu NET ZERO
  • Avatar rubinet
    rubinet:

    "Hrvatski veleposlanik zahvalio se "... glagolom "zahvaliti se " izražavamo odbijanje ponuđenog... znači , naš je veleposlanik odbio pomoć...