Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istječe rok
Povratak na članak

Hrvatski studiji: fakultet ili gašenje?

Ako se Hrvatski studiji ukinu, upisani studenti morat će se rasporediti po ostalim sastavnicama Sveučilišta u Zagrebu

Komentari 20

DU
Deleted user
19:00 12.12.2017.

Filozofski fakultet ukinuti sto prije.

VL
DU
Deleted user
18:07 12.12.2017.

Svako selo ima studij! Treba hitno poukidati većinu tih studija i ostati na 4 sveučilišta. što je na 4 milijuna stanovnika više nego dovoljno. Ovi studiji služe samo za izvlačenje novaca od roditelja, stvaranje nepotrebne radne snage, osiguravanje plaća uhljebima i lažno smanjivanje broja nezaposlenih mladih osoboa u RH jer, eto oni studiraju! Studiraju mahom višu uzaludnu jer za većinu njih neće biti mjesta.

VL
Avatar JEDNONOGIBRAVAR
JEDNONOGIBRAVAR
21:56 12.12.2017.

Samo to hrvatski pretvorite u jugoslavenski i nitko vas neće dirati.

VL
Avatar JEDNONOGIBRAVAR
JEDNONOGIBRAVAR
22:06 12.12.2017.

Je li to sukob interesa? Boras neće protiv svoje voljene kuće filozofskog.zato vi trebate nestati kako bi studente "razbacali" po ostalim sastavnicama,.ho

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.