Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bravo!
Povratak na članak

Hrvatski srednjoškolci osvojili medalje na Međunarodnoj matematičkoj olimpijadi u Brazilu

Put na olimpijadu kao i pripreme organizira Hrvatsko matematičko društvo, a financira Ministarstvo znanosti i obrazovanja.

Komentari 4

KA
kajinx
16:29 22.07.2017.

Bravo mladi gimnazijalci ! Pohvale Ministarstvu znanosti i obrazovanja.

VL
DU
Deleted user
23:13 22.07.2017.

u brazilu nekak laksa matematika nek tu...i tata bi sine... :-)

VL
DU
Deleted user
10:19 23.07.2017.

Nagradno pitanje: tko će se od tih srebrnio i brončano "medaljiranih" srednjoškolaca uspjeti zaposliti u Hrvatskoj kad završe školovanje? Kako stvari sada stoje, ni jedan od njih neće ni pomirisati posla u nas, jer s previše zanja bit će velika smetnja i prijetnja osrednjima i neukima, koji pred pravom konkurencijom i te kakao znaju zbijati redove. Ali zato je EU "dušu dao" za njih.

VL
NO
nogogaz
21:19 22.07.2017.

Bravo mesiću!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.