Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neredi

Hrvatski se građani vratili iz Tunisa, ostala jedna studentica

povratak turista iz tunisa (1)
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
1/8
14.01.2011.
u 15:46

Oni su se u Hrvatsku, dva dana prije isteka osmodnevnog odmora, vratili posebnim čarterom danas u 13 sati.

Svi hrvatski građani, osim jedne studentice, sretno su se vratili iz Tunisa. S njom smo u kontaktu i ona je, unatoč situaciji u toj zemlji, odlučila ostati jer je procijenila da joj ne prijeti opasnost. Studentica inače u Tunisu obavlja praksu – rekao je Vinko Ljubičić iz Ministarstva vanjskih poslova koji je zajedno sa rodbinom, prijateljima i prvim ljudima turističke agencije “Sunčani odmor” na Plesu dočekao 178 hrvatskih turista.

>>Pala vlada Tunisa, neredi i mrtvi na ulicama glavnog grada

Oni su se u Hrvatsku, dva dana prije isteka osmodnevnog odmora, vratili posebnim čarterom danas u 13 sati. Na dočeku su svi istaknuli da nitko od njih nije bio u opasnosti jer neredi su se događali čak 700 kilometara daleko od mjesta gdje su bili smješteni.

Ana Franić, voditeljica prodaje i marketinga u agenciji “Sunčani odmor”, kaže da je ovo bio zadnji zimski aranžman za Tunis.

– Za Tunis nećemo imati letove do početka travnja. Vjerujemo da će se do tada situacija smiriti i da ćemo moći bez problema slati turiste – kaže Ana Franić.

Ključne riječi

Komentara 17

KR
krka
17:11 14.01.2011.

Baš mi vas je žal gospodo! Dok večina građana nema ni za režije vi putujete, putujete. Odnio Vas vrag, sigurno Vas nitko nebi žalil. Kakva frka za seronje koji neznaju kaj bi s penezima, koje Vas puno i nije pošteno zaradilo. Radnici delaju za minimalac, penzići kopaju po kontejnerima za flašama po 50 lipa da prežive, da bei se čitava vlada i MVPEI digli za gamad koja troši peneze po TUnisu. Dao Bog pokokala Al kaide sve koji se tamo i po sličnim državama šepure.

HE
hellbani
17:47 14.01.2011.

uskoro u Zagrebu....

VI
vidimškoj
17:16 14.01.2011.

e sad ja mogu na miru spavat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije