Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
udomi me

Hrvatski ovčar Oliver traži srodnu dušu koju će pratiti u stopu

Oliver
Foto: Privatni album
1/10
24.05.2016.
u 20:56

Među psima koje su njihovi ljudi ostavili, iako ništa nisu skrivili, bio je i hrvatski ovčar Oliver.

U njegovim podacima uz ime piše da je na svijet došao 14. ožujka 2011. godine. Sa svojih pet godina ne može se pohvaliti da ga u životu prati sreća, ali ne odustaje od potrage za njom. Tipični je predstavnik svoje pasmine, što znači da njegov udomitelj treba biti spreman na puno aktivnosti, jer Oliveru baš to treba.

Zauzvrat, svoju srodnu dušu Oliver će pratiti u stopu. Cijepljen je i čipiran, a o njemu se trenutno brine Udruga za zaštitu i dobrobit životinja Indigo. Pomoći im možete u pokrivanju troška smještaja i hrane, uplatom na račun HR1123600001102382959 ili pozivom na donacijski telefon 060/980-980. Dodatne informacije možete dobiti pozivom na telefon 091/22-26-683.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije