Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Politička analiza
Povratak na članak

Hrvatski mediji i politika izgubili su moralni obraz u 'slučaju Gaza'

Reakcija hrvatske vanjske politike na agresiju Izraela na Gazu u skladu je sa stalnom apologijom američke politike

Komentari 61

DU
Deleted user
22:25 26.07.2014.

Hrvatski mediji i politika izgubili su moralni obraz u 'slučaju Gaza' ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Hrvatski mediji i politika odavno su izgubili moralni obraz u svim slučajevima gdje ga nisu smjeli izgubiti, a ne samo u ''slučaju Gaza''. Postali su, ne sluge, negoego robovi svjetske judeomasonerije. Jadno !

VL
DU
Deleted user
22:43 26.07.2014.

Kad ce sankcije Izraelu zbog ubijanja u Palestini?

VL
DG
davor.gazivoda
23:17 26.07.2014.

Odlicna analiza. Hrvatska politika prema Palestini je sramotna. Jedino pravilno i odrzivo rjesenje je prestanak izraelske okupacija.

VL
Avatar Falseflag
Falseflag
22:26 26.07.2014.

Izrael je pravomočno osuđen za genocid u Gazi 1982. i2002.g. na sudu u Maleziji. Zato su platila dva zrakoplova koja su srušena. A pusić i Milanović žele biti prijatelji ratnih zločinaca...

VL
Ivan Štorga
08:52 27.07.2014.

Politika njje izgubila obraz, jer je ministrica Pusić žestoko osudila - Gažane!!! Međutim, kada napišem da su naši političari nesposobni, poltroni, kukavice i korumpirani, uglavnom minusi. Hrvatska, nažalost, nema svoj stav niti u čemu!

VL
ER
Erazmo
00:25 27.07.2014.

Naši susjedi iz BiH ,Sanđaka, i tko zna odakle pokušavaju u medijima kreirati Hrvatsku vanjsku politiku glumeći Hrvatske građane!!! Misle da mogu samo tako "izvoziti Islamsku ideologiju"???"Neće proći"gospodo! Ja ih stalno pitam koliko je Hrvata ostalo na prostorima Bošnjačke BiHiH i Kosova gdje su muslimani u većini??? Gdje su ti ljudi???

VL
GU
guc
07:38 27.07.2014.

Pa ljudi moji proslo je vrijeme nesvrstanih od kojega danas sprdacinu radimo.Sada smu u blokovski angazirani i to kao jadna mali i siromasna zemlja u kojoj sami po svojem predsjedniku cesto pljujeme.Ma tko da nas za ozbiljno uzme.A osim togaa sve novine i najveci dio TV postaja su u stranom vlasnistvu i normalno da pisu onako kako im gazde narede.I nazalost ne samo u toj materiji.

VL
Avatar white socks
white socks
23:56 26.07.2014.

Američani su rekli - galamite o Ukrajini i padu malezijskog zrakoplova a o Gazi i stotinama (tisući) nevino stradalih ni riječi! I sluge pokorne slušaju.

VL
Avatar pf
pf
11:09 27.07.2014.

Hrvatska je članica EU i više nema svoju vanjsku politiku. Novinari bi trebali to konačno shvatiti. Ne stvarajte zabunu u narodu. Hrvatske više nema. Trajala je 23 godine dok nije opljačkana. Vanjsku politiku nam vode Obama i Merkel, pravosuđe Viviane Reding, obranu NATO, a financije EU stečajna komisija. Dužni smo 60 milijardi € + kamate. Ova i sve buduće vlade su marionete. Mediji se bave političkom bižuterijom jer od nećega moraju živjeti. Realnost je brutalna. Kad dođu vjerovnici po svoje, ni medija više neće biti, a novinarima neka Bog pomogne. I oni su doprinijeli stečaju Hrvatske.

VL
JM
jezero-matica
01:37 27.07.2014.

"Hrvatski mediji i politika izgubili su moralni obraz u 'slučaju Gaza"!Tzv.Hrvatske "Strukture"i Tzv."Neovisni"mediji Nemaju morala ni obraza!

VL
Avatar prof.baltazar
prof.baltazar
14:35 27.07.2014.

Nisam pročitao cijeli članak ali sudeći prema prvoj rečenici gospođe Kasapović očito mi je da neki novinari pretvaraju ove novine u glasilo Mešihata Islamske zajednice u Hrvatskoj. Ne možemo pročitati ni slova o tome kako teroristička organizacija u pojasu Gaze svakodnevno raketira Izrael od nuklearnog reaktora u Dimoni do neki dan zračne luke u Tel Avivu. Od kuda dolaze rakete? S kojih pozicija Hamas gađa Izrael? Da li uopće poznajemo metodologiju rada ove terorističke organizacija? Pitam se da li kod nekih bukti mržnja prema Izraelu iz nekih samo njima poznatih razloga? Neću o statusu i broju kršćana u islamskim zemljama jer očito ako nešto ne želiš znati to kao i da ne postoji. Vi gospođo Kasapović nastavite širiti islamsku propagandu. U konačnici zato i postoje plaćeni članci. Ne znam kako da Vas pozdravim na kraju možda s "Allahu ekber" u duhu vašeg članka.

VL
Avatar vatrogasac
vatrogasac
07:04 27.07.2014.

sta_reci 27.07.2014 u 02:00h Kumek iz (HR Zagorja) … pusku u ruke i pravac Palestina. -------------------------------------------------------------------------------------------------- Tobožnji "kumek" iz zagorja je musliman iz Bosne tek da se upozori čitatelje da većina ovih protužidovskih tekstova dolazi iz islamističkih redova u okruženju!uženju! Ovaj tik čak spominje "pušlu" i pravac "palestina" dakle poziva na nasilje i ubostva tip je terorist!

VL
Avatar ivek
ivek
09:42 27.07.2014.

hrvaska je izgubils moral prem svom pucanstvu ,,kaj treba pricat za <palestinu,,, one budu sam odbranil i unistil parazita

VL
LU
lukabulic
12:27 27.07.2014.

pa dali komunistički novinari obraz ti mialim mna popovićku duku tomu -tomića i druge gerovce

VL
MU
mudrilopov
12:13 27.07.2014.

Sravnjeni s zemljom citavi stambeni blokovi, 1050 mrtvih Palestinaca od kojih su 90 % civili ulkucujuci 200 djece, od strane nuklearnim oruzjem naoruzane soldateske, koja iz tenkova, haubica, helikoptera , aviona i brodova s morske strane masakrira civilnu populaciju koja doslovce goloruka ide na tenkove, a Hrvatski beskicmenjaci koji su skoro isto prosli 1991 protiv JNA, podrzava do zuba naoruzanu genocidnu soldatesku. Pa nije ni cudo da smo ovdje na moralnom dnu, dna, a moze biti samo gora s obzirom na stanje "duha" ove jadne tvorevine.

VL
SR
sta_reci
08:08 27.07.2014.

Podrska palestini … nastavak Titove politike .. slali smo im oruzje i lovu, a oni umjesto da obrane svoje prebivaliste sta su radili ? Nista… cackaju mecku i danas i cekaju donacije iz cijeloga svijeta. Zao mi nevinog naroda, ali taj narod treba osloboditi te palestinske stigme i Hamasa i sve navodne potpore koja novcima kupuje nerede na Bliskom Istoku. Ima ih kojima to pase, a to nije ni Amerika niti Izrael.

VL
Avatar oris2
oris2
10:08 27.07.2014.

Hrv.glasila su.oduvjek bila gnijezda islamofasizma samo slijepi to neznaju citati

VL
Avatar tajar
tajar
22:28 27.07.2014.

Mirjana Kasapović ostala je zarobljena u "nesvrstanom svijetu"!

VL
NB
Navrnuti Bracanin
17:49 27.07.2014.

Pa našu vanjsku i unutrašnju politiku još od Tuđmana vode Ameri. Sjetite se Oluje, Daytona, dovođenja Račana na vlast, energetske politike, politike prema Libiji,,,,,Naravno uvijek na našu štetu a našim slinavcima najveća je milost kad ih the president pomiluje ka pudlicu.

VL
UF
ufrm
22:26 27.07.2014.

Agresija izraela na gazu ? A to sto Hamas ispaljuje rakete prema izraelu od pocetka konflikta to je ok, oni se samo "brane" ? To sto je stanovnistvo gaze razapeto izmedu izraela i domacih islamistickih militanata i to je okr.. Hamas je sunitsta islamisticka teroristicka skupina poput isis-a tako ako hrvati zele navijati za uvijek suprotno od zdravog razuma samo naprijed.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.