Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kršenje daytona
Povratak na članak

Hrvatski izaslanici u FBIH: Komšić je uzrupator, ne može se pozvati na vitalni interes

Rekli su kako Komšić, što njegov izbor čini posve apsurdnim, neće moći zatražiti zaštitu vitalnih interesa Hrvata kroz taj dom u slučaju da ga preglasaju druga dvojica članova, srpski i bošnjački predstavnici u državnom predsjedništvu.

Komentari 101

IL
ilija26
22:06 31.10.2018.

Mali Mujo nam prijeti, veli ako treba napuhati će čamac i zaustaviti gradnju Pelješkog mosta, Bakir će veslati

VL
Avatar Vukomerec
Vukomerec
22:17 31.10.2018.

Samo bojkotirati Komšića, a muslimanima pamtiti pa vratiti.

VL
GE
genex
19:08 31.10.2018.

komšić je bandit.

VL
SD
sdpesticid
07:13 01.11.2018.

jasan dokaz kako su muslimani postali ono što su srbi bili prije rata.

VL
Avatar Jean-Michel Nicolier
Jean-Michel Nicolier
06:53 01.11.2018.

Kad smo izbjeglice iz BiH ugostili u Splitu i drugim gradovima, nismo znali tada da je taj narod tako pokvaren. Nismo prije puno pažnje obraćali na to: muslimani u BiH su 90% poturčeni Srbi, zato i jesu takvi, kakvi su.

VL
KR
Krotila
19:32 31.10.2018.

navedenog treba neUtralisati,tako da nikad više nikome ne padne na pamet da izrUgiva hrvatski narod,a vi izbrište komentar uz, "Ne možeš komentirati do":

VL
TE
teoodd
00:09 01.11.2018.

Komsic je nesto najbolje sto se dogodiolo ....znali su oni sto ce biti i pustili da bude..... i sad je sansa...samo pamet i polako...meni je Komsic kao malo morgen Hrvatskoj...

VL
DI
Direkt
21:32 31.10.2018.

Komšić je porazio favorita službenog Zagreba Dragana Čovića, šefa HDZ-a BiH za kojega su glasali Hrvati (ne svi!), no i Srbi (ali ne u dovoljnom broju). Činjenica da su za jednoga od hrvatskih kandidata glasali i Srbi u Zagrebu očito nikoga ne smeta. Samo usput, mada je itekako važno, hrvatskog člana Predsjedništva BiH biraju građani Federacije BiH (jednoga od dvaju entiteta), a ne isključivo oni koji se mogu pohvaliti hrvatskom nacionalnošću; i taj hrvatski član Predsjedništva, jednom kada je izabran, u najvišem tijelu BiH ne predstavlja samo Hrvate nego cijelu državu, dakle Bosnu i Hercegovinu. Zna li to hrvatski premijer? Morao bi znati.

VL
CI
cinbenik
09:07 01.11.2018.

Vitalne interese Hrvata uopce,a popsebno Hrvata u Bosni ,a posebno Hrvata u Posavini,unistila je stranka opasnih namjera,nikakav Komsic.....Komsic je kao domoljub sta u obranu svoga rodnog grada,Doma i sjedista Vrh Bosanske nadbiskupije,dok su nelegani i nebirani prtestvanici Hrvata emigrantskog poherceghvacenja,radili neuspjele experimenet i pljacku nacije,Komsic je branija Hrvate u sarajevu,od sveHrvatskog agreosra....Pogresna politika pohercegvacenog HDZea,je odvela Hrvate u sukob sa Muslimanima...nelagni nebirani od naroda,prestvanivi Hrvata iz BiH,svi iz hercegvine,püostisase kapitulaciju,Wasington i Dayton,i izborna pravila po kojima je pobijedija Komsic,bas po tim pravilima HDZer zlocinacke organizacije.....sada je problem sto je pobijedija...Pa zasto stranka opasnih namjera,nie bojkotirala izbore,ako im se nije svidja zakon....HDze je rastjera biracko tijelo Hrvata iz Bosne,a posebno posavine,i nikakvi zakoni i promjene to nemoze nadoknaditi.

VL
DO
doors
18:16 01.11.2018.

Najbolje sto se je moglo dogoditi BiH je Zeljko Komsic...Pun mi je k... HDZa Dodika i Bakira nacionalnih Fekalija.... samo naprijed protiv Fasizma...💪

VL
JU
Jurica1050
20:52 31.10.2018.

I Čovićev izbor su htjeli pomoći Srbi iz Glamoča , Bosanskog grahova , Bosanskog Petrovca ... no nisu uspjeli . A da im je to pošlo za rukom nitko nebi danas postavljao pitanje uz čiju potporu je izabran Jugoslaven Čović . No ovoga puta Čović nije uspio prevariti Hrvatsko biračko tijelo koje mu nije htjelo pomoći da još četiri godine sjedi njima na grbači a djeluje na srpskim interesima !

VL
AA
aabbcc
23:15 31.10.2018.

Hrvatima a ni Srbima nikada lose nije bilo u Bosni i zato molim VL da se okani lude hercegovacke-dodik politike i zavadjanja naroda u Bosni jer ima ljudi koji tamo zive i ne pravite im probleme.

VL
Avatar sindarela
sindarela
20:07 31.10.2018.

Ja na to sve skupa kažem kme kme kme

VL
CI
cinbenik
10:40 01.11.2018.

Ovi prestvanici Hrvata,su svi temeljni ,na neleganim prestvanicima HDze Hrvata iz hercegvine....Bobana nitko nije bira,da bude presednik Hrvata BiH,i kliku,a kamoli,da rade experimenet poHercegovacenja i rastjerivanja Hrvata Bosne,a posebno Posavine.Svi koji su pokusali spasiti sve Hrvatske interese,nazivali su uzurpatorima,anti Hrvatima....,a poslije su sve Hrvate odveli do UZP.HDze HNS,nelegani prestvanici Hrvata u BiH,sada suludu politiku,preko HR vecernjaka,pokusavaju zatrovati joope sve Hrvate,podrediti pohercegvacenju Hrvata....Vecernji,jedini postoji jos kao i Vecernji za BiH,odnosno HDze ...sada kada nisu uspjeli pohercegvaciti sve Hrvate,nego rastjerati,podijliti i stvoriti mrznju...joope se prebacili u devastiranu Hrvatsku,od iste stranke opasnih namjera,kako bi dounistili sve Hrvatsko...Kada je HDZe dobiva glasove Muslimana,onda je sve stimalo,a kada Komsic dobiva ghlasove Muslimana,onda na zadnje noge.

VL
JU
Jurica1050
21:12 31.10.2018.

Čović i stvara ovu gužvu kako bi zamaskirao sve mutne radnje u vezi mostarskog Aluminija kojeg on polako pakira Rusima . Nakon što je Rusima propalo preuzimanje Crne gore Čović im je ponudio preuzimanje Hercegovine . U Aluminiju se stvara uhodana klima slabljenja tog giganta u što se uključio i Elektroprenos BiH na čijem je čelu ( isto stanje sa Aluminijem ) HDZ-ov kadar Matan Žarić . Rusi već pripremaju varijantu da umjesto struje u Aluminij se isporučuje njihov plin . Uz Aluminij Rusi će preuzeti i rudnik boksita u Posušju kao i još ponešto uz njih . Za uzvrat će Čovića zaštiti Rusi od progona nakon svih afera u koje je umješan . Kako on nije izabran na prošlim izborima započeti posao će biti malo otežan te se zbog toga i stvara koalicija Čovića sa Traktoristom iz Laktaša . Narod će još jednom platiti cijenu privatnih poslova svojih “ vođa “ .

VL
AE
Aedes2017
20:05 31.10.2018.

Jako mi je žao Hrvata iz sr.Bosne , Posavine i zap.Bosne.Hercegovačka HDZ vrhuška i u BiH i u RH ne zaslužuje nikog drugog do gosp. Komšića a za običan svijet ni ne mare.

VL
CI
cinbenik
09:16 01.11.2018.

Hrvatima se nemoze nista gore dogoditi,negoli kada ih prestvalja HDZe pohercegvacenje Hrvata u opce,a kamoli u Bosni...Vise je Hrvata zivjelo u BiH za Komsiceve vladavie ,negoli za "legalnog " prestvanika Hrvata,komuniste Covica iz Hercegvine....Nema tu straha veceg i pakla ,negoli sa HDzeom.

VL
AA
aabbcc
22:39 31.10.2018.

Komšić ne dijeli i ne cijepa Bosnu sa Dodikom i to je najveci doprinos Hrvatima u Sarajevu, Bosni i sire u svijetu.____ Zamislite kako je tesko biti Hrvat u Bosni kada imate one hercegovacke huskace sto sa Dodikom zavadjaju narode u Bosni !!

VL
NO
nogogaz
19:25 31.10.2018.

Nekako bi bilo dobro da se vise bavimo svojom drzavom a ne susjednim drzavama. Gospodarstvo propada, zdravstvo jedva zasluzuje svoje ime, skolstvo da ne spominjem, policija i vojska nisu u stanju da bi kontrolirali granica drzave.... A mi se sekiramoo za sloveninu, srbiju, bosnu, crnu goru....

VL
Avatar Ibrahim-Vitez-Pjanic
Ibrahim-Vitez-Pjanic
07:52 01.11.2018.

Kome se ne svida Komsic , nek pakuje torbu i nek se seli.Normalno i nek se odrekne BiH drzavljanstva.Da nebi za koju godinu kad zagusti trazio zastitu ., kao Zdravko Mamic.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.