Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TIK TOK IZAZOV

VIDEO Hrvatski europarlamentarci zaplesali na pjesmu Baby Lasagne: 'Do pobjede na Euroviziji!'

Foto: Valter Flego/Biljana Borzan/Facebook
1/7
06.03.2024.
u 16:01

Nakon što je Baby Lasagna osvojio Doru svojom hit pjesmom i izvedbom, brojni su na društvenim mrežama odlučili preuzeti koreografiju i pretvoriti je u izazov, a među njima su i naši europarlamentarci

Čini se kako je kampanja za europske izbore već krenula, a jesu li Tik Tok izazovi postali novi način najave kandidature, pokazat će se u idućim tjednima. Društvene mreže tako je prije nekoliko dana odlučio ''pokoriti'' hrvatski europarlamentarac Valter Flego koji se priključio tzv. ''Rim Tim Tagi Dim'' izazovu, a kasnije su mu se priključili i drugi europarlamentarci. 

Naime, nakon što je Baby Lasagna osvojio Doru svojom hit pjesmom i izvedbom, brojni su na društvenim mrežama odlučili preuzeti koreografiju i pretvoriti je u izazov. Cilj toga bilo je da što više ljudi odpleše taj ples, čineći samu pjesmu puno popularnijom. Ovom izazovu tako se priključio Flego koji je u ''ulozi'' Baby Lasagne zaplesao i to objavio na Facebooku.

- Istra puca od ponosa! Glazba je ljubav, a naš Marko tu ljubav je prenio na cijelu Hrvatsku i velik dio Europe. Zato sam se i ja upustio u #Rimtimtagidim izazov! I europarlamentarci plešu - čestitao je Flego svom sunarodnjaku iz Istre.

No, nije on bio jedini. SDP-ovi Biljana Borzan i Predrag Fred Matić, također kolege europarlamentarci, priključili su se izazovu. 

POVEZANI ČLANCI:

- Izazov prihvaćen, Valter Flego. Baby Lasagna do pobjede! - poručili su.

>> GALERIJA Pogledajte kako je izgledala Dora 2024.

1/116

Komentara 1

Avatar Denis_Plamenac
Denis_Plamenac
16:40 06.03.2024.

"bubnjar" Matić svake prve subote u mjesecu stječe glazbeno iskustvo. Zato mu i ide tako dobro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije