Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpisan ugovor
Povratak na članak

Hrvatske županije Dodiku obnavljaju kuću

Nakon Hrvata u Republici Srpskoj, na red su došli i oni u Federaciji BiH, pa su tako ovih dana potpisani ugovori o obnovi kuća višečlanih obitelji Ante Dodika i Saše Antunovića iz Vareša

Komentari 5

Avatar nekakav
nekakav
11:38 12.02.2018.

a tko su ti, dodiki i antunovići? ja mislio da miloradu dodiku nešto popravljamo....

VL
NO
nogogaz
17:30 11.02.2018.

Balkanci poznati smo kako volimo ratne zlocince. Još malo pa ćemo pored stjepinca i praljka imat i sv. dodika!

VL
RI
rightside
18:06 11.02.2018.

a sta cemo,, ionako su mu sve kuce i lovu u usa zamrznuli, uskoro ce i u bosni,,jer sad ocito tamo ima jacih od njega,,pa nek ima "svoju kucicu svoju slobodicu,made bay croatia,,)))) i fino ce "miran " spavat u njoj)))))) dok u zatvoru ne zavrsi,,dakle, malo vremena)))

VL
TI
tiho123
20:18 11.02.2018.

Jadnici jedni, jel vam sada lakše? Niste mogli napisati Antunoviću, da debili poput ovog gore nogogaza koji nije procitao ni prve dvije rečenice mogu komentirati. I onda se pitate zašto vas zovu govnima novinarskim. Lešinari

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.