Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ORAH:
Povratak na članak

'Hrvatske šume rješavaju se viška radnika, a sada preko agencija traže nove'

Hrvatske šume putem agencija za privremeno zapošljavanje namjeravaju preuzeti 1275 radnika

Komentari 6

Avatar čičvarda
čičvarda
18:27 27.02.2015.

Posle veliki kiša i poplava u nas,šume su izrasle svukuda ko lude.Da bi se to posiklo i uredilo potribno je zaposlit radnike.

VL
Avatar comparator
comparator
20:09 27.02.2015.

O ovom problemu imam svoje mišljenje . Imam osječaj kako državni sektor želi zadržati vlast u tom dijelu privrede ali je prisiljen privatizirati njene dijelove. Ovakvim potezima ova vlast želi prikazati lažnu sliku o udjelu privatnog sektora opčenito

VL
DU
Deleted user
09:49 28.02.2015.

Gospođica ORAH, jer je već dugo u politici, zna da su u svim javnim poduzećima uhljebi na kvadrat. I ona je uhvaćene u traženju da se zadrži supruga joj kolege. Zbog nje i ostalih političara u javnim poduzećime ima, sigurno, 50% nesposobnih i neupotrebljivih, a nedostaje 60% pametnih i stručnih da bi se firme razvijale. Isto kao na burzi - stalno se potencira više od 300.000 nezaposlenih. Dajte objavite njihovu školsku i stručnu strukturu pa da se vidi koliko ih se nikada neće zaposliti.

VL
NI
nix2
16:19 05.03.2015.

Ma gdje odpštaju radnike, pa u Našicama zapošljavaju i bez natječaja...

VL
SU
sumar
10:56 28.02.2015.

Čičvarda nemoj se miješati gdje te netreba,-- prvo nije u nas nego kod nas,-- borite se protiv čirilice a pišete i govorite ne Hrvtski jezik ali to je vjerojatno rekao RADMAN jer on reklamira novo Hrvatski na TV.A što see tiće Hr Šuma one propadaju već nekih 2o god.ova dobit što pišu po novinama je napuhano,ja sam radio u šumarstvu kada se je na hrastovom trupcu radio pojas na sredini trupca stari šumari znaju što je to.

VL
L0
luena 01
18:50 27.02.2015.

Bolje i na odredjeno vrijeme radit nego nista ne radit...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.