Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
plan je neprihvatljiv
Povratak na članak

Hrvatske ceste raskidaju ugovor sa tvrtkom Viadukt oko izgradnje mosta Čiovo?

Nepridržavanje rokova od strane izvođača radova utjecalo se na trenutnu javnu negativnu konotaciju projekta, istog projekta koji je sa svojim početkom bio prihvaćen pozitivnim oduševljenjem i sa velikim iščekivanjem, dodaju iz Hrvatskih cesta.

Komentari 4

Avatar maxist
maxist
16:47 17.03.2017.

...."prema resursima izvođača"?????????....dobro da nisu uzeli nekog s lopaticom da sam gradi

VL
DO
doktor1
18:31 17.03.2017.

Radovi se ne mogu zavrsiti u planirano vrjeme jer makedonska tvtka ne moze dostaviti blokove u dogovorenom roku. Viadukt ce iz ovoga puno nauciti s kim da ima posla. Prisiljeni su traziti najpovoljnija rjesenja i to nema nikakve veze s njihovomn sposobnoscu u izvedbi.

VL
Avatar bambin@
bambin@
19:57 17.03.2017.

Izgleda neka grda financijska kriza u viaduktu

VL
RP
rpzagreb
22:25 17.03.2017.

Umijeće i stručnost političara u pregovorima. Naprave ogromne troškove i štetu i ne odogovaraju aspolutno nikome i za ništa. Takvo neodgovorno i primitivno ponašanje državnih službenika i uhljeba funkcionira samo u banana državama kao što je naša.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.