Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rezime proslave

Hrvatska vojska u punoj spremi: Pogledajte jučerašnji spektakl na Jarunu

MORH
Foto: MORH
1/4
27.05.2019.
u 12:24

U atraktivnom programu građani su imali priliku vidjeti ispaljivanje počasnih plotuna, padobranske skokove, vojno-akrobatski program Počasno-zaštitne bojne...

Na Jarunu je jučer proslavljen 28. rođendan Hrvatske vojske, odnosno obilježen je Dan Hrvatske vojske i Dan Hrvatske kopnene vojske te 28. obljetnica formiranja Oružanih snaga RH.

Pripadnici Oružanih snaga građanima su se prikazali u najboljoj spremi, a u atraktivnom programu građani su imali priliku vidjeti ispaljivanje počasnih plotuna, padobranske skokove, vojno-akrobatski program Počasno-zaštitne bojne, vježbu Hrvatske vojske "Jarun 19" te letački program Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, kao i nastup akrobatske grupe "Krila Oluje" i taktičko-tehnički zbor naoružanja i vojne opreme Hrvatske vojske.

Ministarstvo obrane objavilo je kratki video kako je to jučer izgledalo:

Ključne riječi

Komentara 4

SI
sico
13:09 31.05.2019.

Previse se trosi na te proslave svake godine mozda je u redu svakih pet i onda deset ali ovako zamislite u sto se sve pametnije nas novac moze usmjerit, naobrazbu zdravstvo a da.ne spominjem koliko djece i starijih zivi uu neimastini.... trebali bi to malo racionalizirati jer ovako svaka opcina ima svoje dane i tako 100 dana godisnje. Dva dana u godini dosta. Ali to je politika nema tu pravih ciljeva nego se pogoduje na ustur svih nekima i dalje.

DU
Deleted user
13:18 27.05.2019.

A da svim tim oružjem brane granice Hrvatske?.... znam da europa možda i treba te ljenčine, ali oni kao skakavci- gdje prođu Hrvatskom, sve uništavaju..... a plwnki i onaj bezlični ministar tvrde da smo sigurni... pitaj bakicu i dedeka u Crnom Lugu da li je siguran.....

DO
doremifas
12:56 27.05.2019.

Cirkus stigo u grad ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije