Naslovnica Vijesti Hrvatska

Pilot MiG-a snimio let iznad Jaruna: Pogledajte kako to izgleda iz njihove perspektive

Hrvatska vojska proslavila je 28. rođendan, a građani su na Jarunu mogli vidjeti padobranske skokove, vojno-akrobatski program Počasno-zaštitne bojne, vježbu Hrvatske vojske "Jarun 19" te letački program Hrvatskog ratnog zrakoplovstva...
26. svibnja 2019. u 22:52 3 komentara 1809 prikaza
pogled iz MiG-a
Foto: Screenshot

Hrvatska vojska građanima je za 28. rođendan danas na Športsko-rekreacijskom centru "Jarun" prezentirala svoje vještine.

Damir Krstičević polaže vijence na groblju povodom 28. obljetnice Oružanih snaga 28. obljetnica Oružanih snaga RH Krstičević: Hrvatska vojska je jamac mira i sigurnosti

Građani su tako imali priliku vidjeti ispaljivanje počasnih plotuna, padobranske skokove, vojno-akrobatski program Počasno-zaštitne bojne, vježbu Hrvatske vojske "Jarun 19" te letački program Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, kao i nastup akrobatske grupe "Krila Oluje" i taktičko-tehnički zbor naoružanja i vojne opreme Hrvatske vojske.

Posebno atraktivan bio je prelet MiG-ova, a kako je to izgledalo iz pilotske kabine pokazao je jedan od pilota koji je sve snimio.

Pogledajte njegov video:

SightRun
PAMETNIJE TRČANJE
Oduševljeni smo: Aplikacija koja spaja tehnologiju, trčanje i putovanja

A1 izdvaja za Vas

  • sbullet:

    šteta što nisu još jednom prošli

  • Barbasmora:

    Pa nije letia iznad naseljenog mista....svi su se izselili.....

  • Nepokolebljiv:

    Balkanistanska nedisciplina! Avionom se ne leti iznad naseljenog mjesta na visinama ispod 3000 stopa ( 300m). Vojni pilot bi morao biti utjelovljenje discipline a ovaj "cowboy" pokazuje da ne zavreduje cast uniforme koju sramotri!