Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radna snaga

Hrvatska uvozi 50 tisuća stranaca? Pitali smo političke stranke hoće li to podržati

17.10.2022.
u 19:12

Ako se nastave sadašnji trendovi, za nekoliko desetljeća Hrvatska i BiH bit će potpuno ispražnjene od sadašnjeg stanovništva i preplavljene migrantima iz gospodarski i sigurnosno urušenih azijskih i afričkih zemalja - smatraju u DP.

Komentara 10

Avatar Cantor
Cantor
20:29 17.10.2022.

Pa to i je plan od početka kako dobro vidimo na primjeru Njemačke, Francuske, Italije,.. Naravno kada tako nešto ustvrdim onda sam teoretičar zavjere... jer sve je to potpuno slučajno.

DU
Deleted user
20:15 17.10.2022.

Ne, uglavnom nismo za to. Znači, lakše vam je uvesti strance nego domaćem stanovništvu dati trajne pogodnosti da si stabiliziraju život i osnuju si obitelji?! J ne tako davno vrijeme taj prijedlog bi bio vrednovan kao nacionalna veleizdaja. Našoj djeci želite oduzeti domovinu i sigurno mjesto pod suncem. Taj tko to predlaže i onaj tko podrži zaslužuju sve najgore u životu.

BA
Barba56
21:56 17.10.2022.

A sto bi vlada uvozila neke strance , vratite nam nasih 500.000 tisuca iseljenih Hrvata koje ste otjerali zbog vase politike .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?