Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podignut prvi stupanj pripravnosti
Povratak na članak

Hrvatska uvela zdravstveni nadzor za putnike koji dolaze iz sjevernih talijanskih regija

Tako će u Rijeci karantena biti formirana u Crvenom križu, a upravo je taj grad na udaru kritika zbog organizacije međunarodnog karnevala na kojemu je sudjelovao i niz građana Italije.

Komentari 3

BL
Blacknemesis8
09:02 24.02.2020.

Gotovi smo. Ako potraje do ljeta, nista od turizma. Propali smo. A aviokompanije u staro zeljezo. Osim toga, Treba granicu zatvoriti dok ovo traje.

VL
Avatar Francek007
Francek007
07:51 24.02.2020.

kritiziraju Rijeku zbog karnevala a u Sjevernom dijelu italije Dolomitima organiziraju Europsko prvenstvo u Biatlonu i nikom ništa. Što je sa našim ljudima hoće sli se i oni kontrolirati kada se vrate sa skijanja jer ih većina ne dolazi na na Rijeku nego preto Austrije u Sloveniju pa tek onda u Hr.

VL
HE
herojulice
08:09 24.02.2020.

To semora odraditi sa svakim tko ulazi a ne samo iz određenih podrućja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.