Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posljedice bijele kuge
Povratak na članak

Hrvatska umire: Nikad manje rođenih, ostat ćemo bez tisuću školskih razreda!

Ako se ne zaustave negativni demografski trendovi, u pitanje dolaze svi sustavi, od obrazovnog i radnog do mirovinskog

Komentari 9

JO
jozomali
15:53 29.02.2016.

Za ovu demografsku kataklizmu hvala HDZ I SDP za "uspješno" vla.danje u zadnjih četvrt stoljeća!

VL
Avatar abakus
abakus
15:46 29.02.2016.

Imam jedno pitanje: Gospođo Jurasić, gospodine Pokos, gospodine Akrap, gospodine Šterc, koliko vi osobno, svaki od vas, imate djece? Vjerujem, jedno-dvoje (a možda i nijedno). Od koga vi onda očekujete da rađa djecu, kad ih vi sami (vjerujem) nemate više?

VL
DU
Deleted user
20:43 29.02.2016.

Zapravo genijalno, demografi se bune zašto se toliko brige posvećuje ministrima i zamjenicima - i onda predlažu otvaranje novog ministarstva, te državnih ureda, gdje bi još više povećali broj pročelnika i dočelnika. Vidi se da stručnjaci nikad nisu mali s državne sise, i onda je jasno da dok nam takvi vode priču, sve će propadati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.