Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Lovrinović:
Povratak na članak

Hrvatska ulaskom u EU nije postigla nikakve značajnije ekonomske koristi

Program zajedničke valute – euro – nije ostvario prosperitet za sve članice ni zajedničku državu, stupanj solidarnosti jedinstva je oslabio - rekao je Lovrinović na konferenciji za novinare

Komentari 8

DU
Deleted user
15:38 05.07.2018.

EU je diktatorijalni sustav koji cini bogate jos bogatijima a ostatak ostaje samo sa gacama na stapu. Porobljuje drzave i narode oduzimanjem suvereniteta , vlastitih valuta i svih bogatstava te kulturnih vrijednosti. Fu_k EU. Nismo nikada smjeli uci u ovajvaj robovlasnicki sustav. Glavno da se u svim medijima i reklamama forsira vijest da je ama bas svaka investicija u HR omogucena zbog dostupnih EU fondova. Kada se zbroji da vise dajemo nego dobivamo, te sto je jos vaznije odricemo se suverenosti i vlastitog odlucivanja u kojem smjeru zelimo da drzava ide dalje onda je jasno kolika je bila obmana politicara da se na silu ude u sustav neceg sta nam je cavao u lijesu. I na kraju referendum je bio totalno neregularan jer nije 51% gradanstva glasovalo (pa cak niti izaslo na isti) ZA ulazak u smrdljivu EU.

VL
GR
grebza
16:18 05.07.2018.

Ne može EU bit kriva što imamo nakaradno veliku i beskorisnu administraciju, državne i javne firme vode politički uhljebi umjesto stručnih ljudi, svima je jedini cilj ostati na vlasti a za sve drugo nisu sposobni, stručni niti voljni. Svi redom.

VL
Avatar yumamic
yumamic
14:51 05.07.2018.

Odljev radne snage? Pa njima je svakako korist da su se maknuli od ovih krvopija. Jest da će im i tamo pit krv ali će im ipak više ostati nego ovdje.

VL
CR
CroAx
14:30 05.07.2018.

"Hvatska ima najniže stope BDP-a, rast deficita, odljev radne snage, pravnu nesigurnost, klijentelizam i korupciju, nabrajao je Lovrinović na konferenciji za novinare u Saboru posvećenoj pet godina Hrvatske u EU." A tko je kriv za to? EU ili vi lopovii !? Da nije EU, ne bi bilo svega toga? Uvijek vam je drugi kriv, a nesposobni ste svi do jednoga!

VL
PR
prajdali100
19:29 05.07.2018.

Daj Lovrinoviću sjaši više. Nikad ti ništa ne valja, pun si onog negativnog i defetističkog...Pun nam je kufer takvih likova.

VL
Avatar Peterančan
Peterančan
16:58 05.07.2018.

Ko je taj lovrović uopće? Jel ga poznaju svi iz njegove ulice ili samo neki? Jel on baš mjerodavan davati savjete ili je to sveukupna akcija ovog portala vezano uz kontinuirano blaćenje Hrvatske na sve načine?

VL
DD
ddh
15:34 05.07.2018.

Tko i s kojim ciljem lansira te budale poput propalog knjigovodje i prodavaca ispita na ekonomskom fakultetu Lovrincevica i vjecnog uhljeba i niskoristi Ribica? Kaj su te figure napravile po pitanju privredjivanja u svojem zivotu, da bi bili predstavljani kao nekakva kompetencija? Nista. Osim mlacenja prazne slame i cijelog vagona neargumentirane demagogije i zivljenja na tudji racun nista. A Osim nesposobnosti naotovarili su si i hrpetinu udbaske mrznje prema svima koji malo drukcije razmisljaju. I upravo radi takvih niskoristi i isto takvih medija koji zajedno s tim moralnim propalicama stvaraju klimu kaosa i beznandja odlaze ljudi iz zemlje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.