Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spasimo beskućnike
Povratak na članak

Hrvatska treba priuštivo stanovanje, ali u tri desetljeća državnosti nije uspjela donijeti stambenu strategiju

Hrvatska treba priuštivo stanovanje, ali u tri desetljeća državnosti nije uspjela donijeti stambenu strategiju

Komentari 6

DU
Deleted user
10:35 21.01.2020.

Cilj stambene politike nije niti bio priuštivo stanovanje nego zarada građevinskog lobija. Pri tome ih nije bilo briga niti za kratkovidnost ovakve politike od koje na kraju stradaju svi.

VL
AN
anteS
14:34 21.01.2020.

Hrvatski jezik dobio novu riječ "priuštivo". To bi bio prijevod engleske riječi 'affordable'. Nezgrapan je i podsjeća na riječ "prištavo". Do sada nigdje nisam čuo, da netko tako govori. Svaki jezik ima vlastiti način formiranja rečnice, pa bi se toga trebalo držati.

VL
Avatar dpejakovic
dpejakovic
12:36 21.01.2020.

Da nije bilo privatizacije stanova sad ne bi bilo tih problema! Naravno za većinu privatizacija je katastrofa osim ako se radi o privatizaciji stanova.

VL
MI
midea
11:25 21.01.2020.

, Ovo je notorna laž , svaki legalno ilegalni migrant i njegoca obitelj ima pravo na besplatni stan , struju , vodu , plin , komunalije i vrtic- školu za vlastitu djecu !

VL
RI
Ringo
10:44 21.01.2020.

O čemu vi pričate? U Hrvatskoj 90% stanovnika živi u stanu ili kući u svom vlasništvu. U Njemačkoj samo 50% stanovnika živi u vlastitom stanu. Koja Njemačka, alooo?

VL
ZA
zagabria2
10:41 21.01.2020.

Hrvatska nije država njenog naroda nego država tajkuna i kriminalaca. Mi Hrvati još nemamo svoju državu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.