Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pravda dostižna
Povratak na članak

Hrvatska traži dr. Šimića i čeka odluku Vrhovnog suda o Glavašu

Glavaš ne potpada pod odredbe sporazuma jer mu presuda nije pravomoćna. Vrhovni sud o njemu odlučuje za mjesec dana.

Komentari 7

OB
-obrisani-
19:51 27.04.2010.

Ma daj pišite o tome kako još uvijek prima lovu od države Hrvatske! Ja da sam ukrao kruh sjedio bi u zatvoru a u najboljem slučaju bi mi odvalili kaznu da se ne oporavim godinu dana. Što nas briga gdje je! Nekostane tamo! Samo da Osijek iščupamo iz ruku njegovih poltrona!

VL
LU
lucio2
21:20 27.04.2010.

I osjeckog ubojicu i rijeckog muljatora pod hitno na robiju!

VL
NO
nokru
21:20 27.04.2010.

grad Osijek je taoc glavonje od devedesetih i što je tragicno i dan danas je.Prima oko 27.000 tis.kn a pobjegao iz države koja mu daje te pare.Tragedija.

VL
Avatar Čitatelj300
Čitatelj300
22:42 27.04.2010.

Čovjek pobjegne od pravosuđa i zakona a RH mu isplaćuje plaću. Iako to nikome nije jasno, očito je da između HDZ-a i Glavaša postoji nekakav dogovor, samo naravno niti jedne novine ili tv o tome ne izvještavaju kao da je sasvim normalna stvar bjeguncima od zakona pružati financijsku pomoć. HDZ - bježimo dalje

VL
IM
imotska
23:10 27.04.2010.

uh, što je gadan...

VL
KU
kukuriku
23:27 27.04.2010.

uvik..isti kukaju protiv -Glavasá...

VL
MM
Mladen Miletić
09:43 28.04.2010.

spominjao se slučaj Branimira Glavaša, no njegova presuda još nije pravomoćna. A i neče nikada biti jel Glavaševu glavu ne traži HAG ili EU, jel znaju pametni da smo NATO i potom čute sve svinje ZATO ! Glavaš je jedinii pravi i opasni Heroj njega se boje pipnuti jel su svjesni protivnike poretvara u pepeo ! Zato nitko nema muda pa bolje da ide bilo kuda ! Doktora če zapreti kao umno bolesnoga. Pardon da je pametan dao bi si to izdati od kolege i nemora iči u ZATVOR. To je unazad 10-tak godina bila praksa kod maslo školovanjih limara koji su ns oderali prijevarama za 2 miliona >DEM i sud nije uspio znao htio mogao nikome ništa ! Sve do jučer su presude u korist lopova i muljatora praksa. To traži EU izmjenu, i onemogučavanje jeftine pljačke putem -ZAKONA ! Tako vjerujem da če i ovima moči samo nešto naduvati ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.