Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaštita granica
Povratak na članak

Hrvatska stavlja prepreke na još 13 mjesta na granici s BiH

Uvdom u stanje na terenu utvrđena je potreba za dodatnim zaprječivanjem 13 novih lokacija na državnoj granici s BiH, kazao je Božinović

Komentari 25

Avatar Vukomerec
Vukomerec
11:47 31.10.2018.

Napokon, krajnje je vrijeme. Dosta je laži da je granica sigurna kad Slovenci svaki tjedan uhićuju po stotinjak ilegalnih migranata koju ulaze iz Hrvatske. Puna podrška mjerama za obranu granice!

VL
MA
malisani
11:43 31.10.2018.

Jedino su fizičke barijere i protumjere jamac sigurnog čuvanja državne granice Republike Hrvatske, unatoč predanom radu policijskih službenika i službenica kojima ovim putem čestitam i zahvaljujem na radu. Brojke u ljudstvu su, nažalost, na osvajačkoj strani.

VL
Avatar Budiuvijektu
Budiuvijektu
11:45 31.10.2018.

Jel to ministre znači da ste ih dovoljno pustili da uđu?? Kako čuvate granice, pa n potezu od Bajakova prema Županji uz cestu malo malo pa hrpa odjeće bačene. Znači, ušli su, presvukli sei idu dalje . A gdje je policija da ih zaustavi? E ne daj Bože da se nekome dogodi silovanje kao u njemačkoj, planuti će cijela Slavonija jer ste zakazali!!!

VL
PA
Pax
12:09 31.10.2018.

Koliko im vremena treba? Koliko je dosada ilegalnih prelaska bilo? Za takvu indolenciju da ne kazem nesto drugo odgovorni moraju odgovarati!

VL
Avatar Budiuvijektu
Budiuvijektu
11:43 31.10.2018.

Jel to ministre znači da ste ih dovoljno pustili da uđu?? Kako čuvate granice, pa n potezu od Bajakova prema Županji uz cestu malo malo pa hrpa odjeće bačene. Znači, ušli su, presvukli sei idu dalje . A gdje je policija da ih zaustavi? E ne daj Bože da se nekome dogodi silovanje kao u njemačkoj, planuti će cijela Slavonija jer ste zakazali!!!

VL
Avatar Vukomerec
Vukomerec
13:22 31.10.2018.

Hrvatska bi trebala inzistirati da EK prestane financirati UNHCR-ov program ESTIA u Grčkoj preko kojega migranti dobivaju Mastercard kartice i financiraju si daljnji prodor preko BiH u Hrvatsku i dalje. Hrvatski policajci znaju za te Mastercard kartice s logom EU i UNHCR-a o kojima je Robert Valdec pisao na Kamenjar.com.

VL
NE
nepenthe
12:35 31.10.2018.

Zašto nitko ne piše o novim "mjerama" Zakona o radu? Legalnim migrantima garantira se cca 3 tisuće kuna tijekom edukacije za posao, plaćeno zdravstveno i mirovinsko te po potrebi i smještaj! Problem je u tome da i azilant automatizmom postaje legalni migrant, a nigdje nije navedeno do kad se spomenuta pomoć tijekom "edukacije"isplaćuje odnosno do kad uopće može trajati ta i takva "edukacija". Po svemu sudeći polako se priprema put za invaziju migranata, a u isto vrijeme se domaćem stanovnoštvu ukida mjera plaćenog porodiljnog za pola godine (6 mjeseci će trajati sad naspram godine dana kako je bilo). Mislim da Vlada jasno pokazuje kako i kojim putem žele riješiti trenutni demografski problem, a ako se uskoro ne probudimo svi zajedno biti će debelo kasno!

VL
HE
hr.eu
12:15 31.10.2018.

Stanje je više nego alarmantno! Hrvatsku su preplavili ilegalni emigranti, bombaši, ubojice, kriminalci i silovatelji šeću slobodno Hrvatskom, granicu prelaze tisuće, situacija je potpuno izvan kontrole! Laže premijer, laže nadležni ministar, Hrvatsku se pretrpava muslimanskim muškarcima u naponu snage, iz Slovenije ih vraćaju u Hrvatsku svaki dan po tisuću koji ostaju u Hrvatskoj, ovom dinamikom do kraja godine u Hrvatskoj će do kraja godinezapeti 60.000 muslimanskih bombaša, ubojica, kriminalaca i silovatelja...premijer je obavio zadaću koju je dobio u Briselu: Hrvatska je HOT-SPOT.

VL
NA
NasaSenkica
11:52 31.10.2018.

Problem sa migrantima, problem sa nelegalnim predstavnikom hr naroda u BiH, problem sa svojim glasacima koji ni u snu nisu ocekivali ovakve koalicije....samo ovo nabrojano ce kostati mandata i Plenkija a bome i Kolindu.

VL
AS
asicura1936
09:19 02.11.2018.

Koja dobra stvar? Još na milijun i tristo hiljada pa će možda biti bolje. A Vlada još šuti. Mora otići po svoje mišljenje gore i Brisel

VL
Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
11:57 31.10.2018.

Hrvatska stavlja prepreke na još 13 mjesta na granici s BiH jer nemamo šoldi da kupimo žilet žicu i lakše je uz Boga I domoljubje pokrasti i prevariti migrante na ovakav način.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.