Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anto Đapić:
Povratak na članak

'Hrvatska se mora trajno obračunati s velikosrpstvom i četništvom'

Hrvatska odmah mora putem svoje diplomatske mreže, a na temelju suglasja svih nacionalnih i državnih institucija pokrenuti sustavnu međunarodnu akciju kriminalizacije velikosrpstva, četništva...

Komentari 36

ZN
znamistinu
15:42 18.03.2019.

Dapic je u pravu. Ioanko s ena povrsini cini da ne razmislja o ekonomiji on govori o necem puno gorem. Hrpa zlocinaca nam sece zemljom slobodni a silovateli i koljaci sa ovcare smiju se u lice svoim zrtvama u Vukovaru.. Znate zasto? zato sto rade u policiji i sudstvu te koce premete i dojavljuju ubojicama da na vrijem pobjegnu u Srbiju. I to je jedan razlog zasto nam ljudi sele van, nemojte to zanemariti. Pupovac na soblajjava vani i govori Vucicu sve o nasoj vojnsci. Sto mislite da su cetnici digli ruke od nas? ne, tek vrebaju

VL
Avatar Le-Freak
Le-Freak
16:03 18.03.2019.

Dan danas su nam najveci problemi zbog cetnicke destrukcije u suradnji sa jugicima komunistima. To je istina ma tko je izrekao.

VL
PL
Plamenac
17:02 18.03.2019.

Tobožnji antifašizam, ili neoantifašizam, se razbuktava. Četnici pokušavaju i uspjevaju činiti raskol među Hrvatima. No, taj se lažni antifašizam neće iskorijeniti i ne može ugasiti nekakvim neoustaštvom ili ustaštvom, fantomskim revizijama daleke prošlosti, nego dosljednim držanjem za Domovinski rat i rješavanjem pravih problema u današnjoj Hrvatskoj. Ne smije se dati nikakva povoda da nepristrani promatrač pomisli kako su neoantifašisti, a skupa s njima i četnici, u pravu i da smo svi mi fašisti. Svakako je potrebno osposobiti, odnosno prisiliti, pravosuđe na pošten rad, rad u interesu hrvatskog naroda. Ne može i ne smije nitko biti nekakav antifašist a da s druge strane nema fašiste. E sad, tim neoantifašistima, počevši od lijevih političara, treba omogućiti da na pravednom sudu objasne tko su im ti fašisti, koga za to optužuju i zbog čega. Previše se šuti na te uvrede.

VL
IV
IvanKapapulco
18:04 18.03.2019.

Tu se slazem sa g Dapicem, jer hrvatsku imamo samo na papiru. Bioloski potomci raznih partizanskih i komunistickih sekretara i komisara,ts sinovi narodnih heroja u sprezi sa Veliko Srbima vladaju Hrvatskom, zauzeli sva kljucna mjesta u drzavnoj upravi i ustanovama komotno vladaju. Digne li netko glas protiv u koru ga proglasavaju Ustasom i iskljucuju ga iz drustvenog rada. Zato lustracija, jer bez lustracije nikada nece biti istinske Hrvatske drzave. Dobar dan.

VL
ER
EroK
02:46 19.03.2019.

Bez lustracije, nema nam suverene Kroacije!

VL
GO
goran2hr
08:32 19.03.2019.

Da li "DESNO" i dalje podržava uvođenje Linić-Tim Tim-Plenkovićevog zakona, o nametanju poreza na nekretnine?

VL
Avatar lokalpatriot ri
lokalpatriot ri
06:37 19.03.2019.

Srbi, masoni, imigranti, komunisti, vještice...paranoja, paranoja, priče za naivne... Skini nam se, i ti i slični tebi, kriminalci, plagijatori, kradoljubi, štakoraši, zabranitelji....vi ste problem ove zemlje, nitko drugi.

VL
FR
franjo
23:30 19.03.2019.

I ustaštvom i komunizmom i isto a najprije se treba osloboditi takovih parazita kao ti.

VL
ST
Starotopoljanin
15:01 18.03.2019.

majstore ,tvoje je vrijeme isteklo,gdje si bio kad si bio na poziciji,onda si seruskao i skakutao kako su drugi htijeli.kasno si sada dosao na scenu.ako nisi i nisu uspjeli napraviti lustraciju na vrijeme u devetesetima necete ni sada,ali lova je bitna,i idemo osnovati jos jednu stranku na tri i pol milijuna stanovnika jer svaki dan nestane stotinjak hrvata u njemacku irsku i koje kuda,smo ostadose stranke i natjecu se jedni protiv drugih.

VL
DU
Deleted user
18:14 18.03.2019.

Kasno Anto to je trebalo odavno sad nema šanse kad je sve isto kao i prije 90 samo što nismo udruženi u smrdoslaviju

VL
AV
avim
07:20 19.03.2019.

Đapiču ostani spavati ,,zimski san,,kao dosada jer si uništio i stranku HSP,dobio si lijepu mirovinu bez radnog staža i pusti druge da pričaju što i kako treba

VL
TR
tramontana
14:54 18.03.2019.

Vi bogati volove , a siromasi sinove. To bi bilo pravo ime te umotvorine. Sirotinja je ginula, a gostima i prijateljima Pantovčaka na tisuće firmi, a narod na ulicu. Putovnice su dobili najveći mafijaši Evrope, a mladost put Evrope. Od zemlje ste napravili ruglo koje je gore od svih u Evropi.

VL
AE
a e
06:40 19.03.2019.

Ne ,nego Rvacka.Hrvatska je nestala.

VL
DU
Deleted user
20:16 18.03.2019.

Nisi vidio ni prošli rat a ti bi se "obračunavao"? S pedeset si godina zbrisao u penziju!? Ti nemaš pravo glasa!

VL
PA
pakpapir
13:59 18.03.2019.

'Hrvatska se mora trajno obračunati s velikosrpstvom i četništvom'... toliko o ekonomskom programu povećavanja industrijske proizvodnje, zapošljavanja, pronatalitetne politike i zaustavljanja iseljavanja....

VL
Avatar lovre von Bratsch
lovre von Bratsch
23:57 18.03.2019.

Hrvatska je zauzeta obračunom sa hrvatima... ti tu ne spadaš ...izgleda...

VL
ZI
zip123
14:30 18.03.2019.

Iz koje ladice si ti ispao,produzena ruko nekadasnjeg HDZ-a?

VL
AQ
aqgof8
16:36 18.03.2019.

On je desničar samo zato jer je u desnu ruku primio lovu od Tuđmana da uništi <Hrvatsku straku prava ..Zašto Bosanci i Hercegovci tek kada pobjegnu sa svoje rodne grude pričaju u položaju Hrvata u BIH? A svoje kuće,stanove, zemlje,imanja su prodali muslimanima..

VL
Avatar Ronin
Ronin
16:54 18.03.2019.

Pazi ti ovo. To je za čitat i plakat. Najžalosnije je što ima masa njih koji puše provalije ovakvih političkih "otpadaka".

VL
PO
pobo
17:05 18.03.2019.

Zanimljivo je kako se proustaška žgadija u Hrvatskoj i procetnicka žgadija u Srbiji dižu na stražnje noge kada su partizani u pitanju,ali koliko god željeli uljepšati svoju povijesnu sliku,ne uspijeva im,a i kako ce kada su i jedni i drugii zapamceni samo po zlu,po koljackim podvizima nad djecom,ženama i starcadi. Oni koji velicaju Pavelica,isto su ko i on,dubrad veleizdajnicka ,ljudski ološ i smece.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.