Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Inicijativa osječkih vijećnika
Povratak na članak

'Hrvatska reprezentacija protiv Mađarske treba igrati u Osijeku, gdje je uvijek dobrodošla'

U posljednjih nekoliko dana u javnosti se širi informacija kako hrvatska nogometna reprezentacija nije dobrodošla u Split i kako neće na Poljudu biti održana utakmica Hrvatske i Mađarske

Komentari 4

NI
NikoCro
16:30 24.06.2019.

Slazem se, a oni iz Splita kada se ispricaju cijeloj naciji za svoje bezobrazluke, onda treba razmisliti o igranju na Poljudu

VL
DU
Deleted user
17:56 24.06.2019.

U potpunosti podržavam opravdani prijedlog. Split prvo mora pokazati da je sposoban jednu utakmica, pa bila ona i Hajdukova, organizirati bez neprimjerenog skandiranja, bakljadi, i sličnog "navijanja"

VL
DD
dr dragon
04:59 25.06.2019.

Prvo i osnovno treba ukinuti i zabraniti navijačke skupine torcida,bbb i ostale. Tko su oni da više vole ili navijaju za naše klubove ili reprezentaciju!? Osim što siju strah i rade nered.

VL
KO
kodifan
02:48 25.06.2019.

svaka čast Osijeku...ali zar Split nije hrvatski grad..????

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.