Naslovnica Vijesti Hrvatska

'Hrvatska reprezentacija protiv Mađarske treba igrati u Osijeku, gdje je uvijek dobrodošla'

U posljednjih nekoliko dana u javnosti se širi informacija kako hrvatska nogometna reprezentacija nije dobrodošla u Split i kako neće na Poljudu biti održana utakmica Hrvatske i Mađarske
24. lipnja 2019. u 16:19 5 komentara 323 prikaza
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Inicijativu da "Vatreni" protiv mađarske reprezentacije zaigraju u Osijeku, gradonačelniku Ivici Vrkiću predali su gradski vijećnici Vedran Novokmet, Anto Đapić, Danijela Lovoković i Milan Kamenko. Riječ je, naime, o vijećnicima stranke Desno i Nezavisne liste D. Lovoković.

Hrvatska - Wales Dogovor za Mađare Stiže isprika! Povijesni sastanak HNS-a, Splita i Hajduka

- U posljednjih nekoliko dana u javnosti se širi informacija kako hrvatska nogometna reprezentacija nije dobrodošla u Split i kako neće na Poljudu biti održana utakmica Hrvatske i Mađarske. Nadamo se da se to ipak neće dogoditi jer hrvatska reprezentacija svugdje mora biti dobrodošla gdje god da igra. Smatramo da takvi stavovi koji unose nemir u redove nacije i hrvatske reprezentacije prije važne kvalifikacijske utakmice nisu nimalo potrebni, već nam je potrebno zajedništvo, kako bi hrvatska nogometna reprezentacija ostvarila što bolji rezultat te se plasirala na EURO 2020 – poručuju oni.

Predložili su, stoga, gradonačelniku Vrkiću i čelniku Gradskog vijeća Osijeka Željku Požegi da žurno kontaktiraju Hrvatski nogometni savez i pozovu hrvatsku reprezentaciju u Gradski vrt.

Milenijiska fotografija Šime Strikomana na Poljudu Napokon sastanak Delegacija HNS-a stiže u Split, hoće li pasti isprika?

- Jer, nebrojeno smo puta pokazali da je hrvatska reprezentacija uvijek dobrodošla u naš grad, kako se navija i kako se dočekuju vice prvaci svijeta jer je "Hrvatska iznad svih!" - zaključuju.

Ugostitelji
DRAMATIČNE BROJKE
Anketa: Čak 80,5 posto radnika u ugostiteljstvu smatra da je za njih bolja opcija selidba u inozemstvo

A1 izdvaja za Vas

 • NikoCro:

  Slazem se, a oni iz Splita kada se ispricaju cijeloj naciji za svoje bezobrazluke, onda treba razmisliti o igranju na Poljudu

 • Avatar Sumnjičav
  Sumnjičav:

  U potpunosti podržavam opravdani prijedlog. Split prvo mora pokazati da je sposoban jednu utakmica, pa bila ona i Hajdukova, organizirati bez neprimjerenog skandiranja, bakljadi, i sličnog "navijanja"

 • dr dragon:

  Prvo i osnovno treba ukinuti i zabraniti navijačke skupine torcida,bbb i ostale. Tko su oni da više vole ili navijaju za naše klubove ili reprezentaciju!? Osim što siju strah i rade nered.