Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI POMAK
Povratak na članak

Hrvatska primljena u europski EATRIS: Lakše do novih lijekova i cjepiva

U Centru za translacijska i klinička istraživanja ističu potporu Ministarstva znanosti i obrazovanja u ostvarenju priključenja

Komentari 1

DU
Deleted user
15:30 12.04.2021.

Ali mi nemamo novaca za platiti te lijekove, zato nas i jesu blokirali dobavljači jer im ne plaćamo, pa ne razumijem da li naši razumiju da se kod nas lijekovi ne plaćaju i da lova od trošarina na duhan i alkohol od 6 milijardi kuna koji su nam prezentirani da će ići za zdravstvo zapravo idu na neke druge stavke! Nama samo predlažu da će za duplo dignuti doprinose za zdravstvo ali da će stanje i dalje ostati isto! Živio nam HDZ!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.