Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Komemoracija u Jasenovcu
Povratak na članak

Hrvatska preporučila Srbiji: Bolje je da Vulin ne dolazi

Odnos sa Srbijom bila je jedna od tema jučerašnjeg sastanka predsjednice Kolinde Grabar - Kitarović i premijera Andreja Plenkovića

Komentari 115

DU
Deleted user
07:57 21.04.2018.

Hrvatska se nalazi u velikoj krizi,Cetnici politicari ulaze u Hrvatsku i citaju joj lekciju,Četnici pjevaci kao Belasevic i ostali po Hrvatskoj lobiraju "brastvo i jedinstvo"dobivaju dvorane bez naknade , Miroslav Skoro,Thompson dobivaju zabrane nastupanja po HRVATSKOJ. Jadna moja Hrvatska!

VL
AN
Antiflašist
07:23 21.04.2018.

Hrvatska politika, vise ne postoji jos od 1998, ovo je sve šaka jada,praktički mole srbiju da nam ne posalju četnika vulina u posjet? jer bi se nasi mogli opasno naljutiti? majke ti mile, moze li gore od ovga?.

VL
FA
fake
07:29 21.04.2018.

Ovako nešto sa slike nikako nije dobro došao u Hrvatsku.Ovo nas vrijeđa kako u Hrvatsko tako i tamo daleko.Vrijeđao nas je i provocirao zadnji put u Srbu, na hrvatskom tlu bez ikakva srama i posljedica.A Srb, to poznato mjesto srpskog ustanka, što reći nego prisjetiti se okretanja don Jurja Gospodnetića na ražnju u 7 mjesecu 1941.Tako su srbi partizani podizali ustanke.I to je njima OK.Zato i obilježavaju taj dan svake godine.

VL
PS
popevke sAm slagal
08:18 21.04.2018.

Zabraniti mu ulaz u Hr., ako se ipak pojavi postupiti kao Kosovari sa Markom Đurićem, provesti ga na isti način npr. kroz Osijek ili Vukovar, da ga narod "pozdravi". Pustiti ga tek kad shvati tko su mu preci. Po njegovojgovoj faci jasno je da Turci nisu 5 stoljeća masturbirali u Srbiji. Radili su isto što i u Bosni.

VL
AN
angeomihael
08:16 21.04.2018.

Dolazi papak dizati partizanski ustanak u Hrvatskoj.Ma ni sto tita neče više ubijati i zatvarati Hrvate u Hrvarskoj.Niti sve zvijezde svijeta neče nas gaziti makar se vrtile u krug.

VL
Avatar Le-Freak
Le-Freak
07:54 21.04.2018.

Admine, VL je odgovoran za to ako se dozvoljava propagiranje uvredljivih lazi! Zasto ovaj stojan odnosno ovi Srbi mogu siriti najgnusnije lazi na VL? Logora za djecu nije bilo, bilo je prihvatiliste za sirocad od cega su Srbi naknadno izmislilii logor. Zasto se takve uvredljive lazi dozvoljavaju? Pa vi brisete inace zbog absolutnih sitnica a ovo je dozvoljeno propagirati??????

VL
Avatar Snijeg
Snijeg
07:42 21.04.2018.

pa onda ga proglasite personom non grata i obrazlozite zbog cega umjesto ovog stalnog cirkusa vec 26 godina...

VL
Avatar FrancJunior
FrancJunior
07:53 21.04.2018.

Cim Vulina vidimo u Hrvatskoj, pozvat cemo policiju, napraviti prijave zbog vredjanja Hrvatske, ratnohuckaskih izjava itd., te ce Vulin biti uhapsen! Tako jednostavno to ide!

VL
KA
kamenjar0404
08:44 21.04.2018.

Takvim cetnickim kokosarima se da zabrana ulaska u HR kao sto to rade USA,Izrael i ostale ozbiljne zemlje !!!!

VL
KA
kapunjohan
07:46 21.04.2018.

Hrvatska država vjerovatno ima kontrolu nad hrvatskom granicom i ako netko nije poželjan ,,granični,, organi mu trebaju spriječiti ulazak u državu i to je lefgitimno i normalno. Što ako se Šešelj uputi održati govor u Jasenovcu ili na nekom drugomm mjestu. Zato naznake dol ili gor ,Hrvatska treba sama odlučiti koga će pustiti da uđe u državu a koga ne , to bi trebala često i sudski podkrijepiti. Tako ako je neki strani državljan , vrijeđao Hrvatsku državu u njoj samoj treba mu po tom događaju izreći zabranu ulaska u državu pa i inda kad to radi izvan teritorija Hrvatske.

VL
Avatar navijač
navijač
08:14 21.04.2018.

Tako je i počelo 91, iz srbije su dolazili razni emisari da bune narod , koji su kasnijr proglasili ugroženim i naoružali ga.Dalje znamo. Ne kažem da je danas Hrvatska u istom položsju, ali srbija se ni malo nije promjenila.. Ova bedastoća od vlade , kao i predsjednica bi trebali otići ns Kosovo po savjet kako se odnositi s tom bagrom ili će za koju godinu ponovo stradati narod a oni će se zazići po EU i SAD. Nama treba desničarska vlada a ne ova jogurt ekipa.

VL
I1
ing-12345
07:38 21.04.2018.

Pa zar Hrvatska nema graničnu policiju koja nadgleda ulaz i izlaz i RH. pa da ovom četniku Vulinu ne dozvoli ulaz u RH.. Anemični briselski ćato i Čokolinda izgleda ne znaju za to

VL
KR
Kruc
08:44 21.04.2018.

Indikativno je kako SPC baš Vulina zove u posjetu. Ima u srpskoj vladi kud i kamo pametnijih i normalnijih ljudi. Ali ne, baš Vulina. Mislim da je vrijeme da se ponovno utemelji hrvatska pravoslavna crkva.

VL
Avatar fenixem
fenixem
08:30 21.04.2018.

Do daljnjeg nijedan opancar od prijeko nije pozeljan u drzavi koju gaze i pljuju!!Ako to ipak dozvolite,onda je to jasan znak slabosti ove drzave koja otvoreno ukazuje na to da se nekaznjeno moze ju gaziti i pljuvati od bilo koga!!Subarama tipa vucko,vulin,dacic i ostalima slicnim subarama zatvoriti granicu pod hitno!!Mi tamo ne moramo ali oni ovamo moraju kad tad......

VL
EO
Eolcrocop
09:01 21.04.2018.

hrvatska vanjska politika je na razini dječjeg vrtića. Sramim se dok čitam u koju poziciju nas ta politika stavlja! Otkačite Bodu Lončara i S. Mesića koji su očito idejni gurui uz V. Pusić i proglasite Vulina personom non grata! To hrvatski građani očekuju i traže. Sve drugo je sramotno!

VL
Avatar Le-Freak
Le-Freak
07:45 21.04.2018.

Vulin je pravi. Super da ga ima, tako da znamo sta Srbi istinski misle o Hrvatima. Ja bi ga ocuvao. Nikada mi nebi krocio u civilizaciju izvan Srbije ali neka ga neka nas napominje svojom "elegantnom" hehe pojavom i rijecima tko su i kakvi su.

VL
NA
NasaSenkica
08:46 21.04.2018.

Treba ovog cetnickog smrada zatvoriti na mjesec dana u Remetinec zbog govora mrznje.

VL
AN
ante555
08:52 21.04.2018.

Trebalo je ovom cetniku zabraniti ulaz u HR, a u slučaju da ipak na silu dođe uhapsiti ga po kratkom postupku. To je potez pravne drzave koja stiti svoje interese. Pa ce se svi ovi cetnici sto su se razmahali zadnje vrijeme malo zamislit.

VL
IV
ivanjoksimovic
08:08 21.04.2018.

Svako ko je nepozeljan proglasiti ga drzavnim dekretom persona non grata uz obrazlozenje. Ovako, novinski clanci sluze samo za mazanje oci desno orijentisanim biracima usled gasenja vatre zbog sasvim drugih unutrasnjih pitanja. Fino dekret donesite pa dalje nek se time bavi carina a ne visoki drzavni sluzbenici koji, siguran sam imaju i druga posla, a ne da se sastaju tiboze zbog Vulina.

VL
LI
lipa75
09:00 21.04.2018.

Zamislite, ministar obrane Srbije bi došao upriličili otvorenju pravoslavne crkve u Hrvatskoj. Ako netko od njih i želi doći, sigurno nebi trebao biti iz ministarstva obrane, nego iz neke druge institucije bliže ovakvom događaju. Ali svi znamo da je Vulinn Vučićev potrčko za sirenje nacionalne mržnje. Ne znam samo kako ih nije sram. Nama spočitavaju nesto sto se dogodilo prije 80 godina, a oni su de facto jučer radili još veća zlodjela. Bilo kojeg gosta iz Srbije bih prije odlaska u Mlaku ili Jasenovac odveo u nedaleko selo Baćin pored Hrvatske Dubice, da vide obiljezje zlodjela svojih sunarodnjaka iz zadnjeg rata. Baćin je mjesto veceg stradavanja Hrvata u domovinskom ratu. U Hrvatskoj se malo zna o Bacinu, a sluzbena srpska politika vjerojatno jos manje. Zato ih trebamo upoznati .

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.