Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
danas U VEČERNJEM
Povratak na članak

Hrvatska postaje ozbiljan izvoznik oružja i vojne opreme

Proizvodnja naoružanja i vojne opreme može donijeti lijepu zaradu, no put do te zarade može trajati dugi niz godina uz velika ulaganja.

Komentari 13

PR
prajdali100
20:44 28.08.2018.

Ahhhaaaaa pa ovaj Miletić je stvarno psihijatrijski slučaj.Sve je otišlo u p.m. ali njegova fotelja i fotelje bagre iz IDS su nešto najsvetije.Pljuc .

VL
PU
Pukovnik
20:41 28.08.2018.

S ovakvim susjedima uvijek moramo biti spremni i vrhunski naoružani.

VL
CI
cigo1983
22:47 28.08.2018.

Miletic je as danasnjice koji kaze da se ovo sve oko Uljanika,od huskanja do strajka,dogadja da bi srusili IDS!!!Znaci natakne Miletic te vase glupe probleme oko neisplacenih placa na kitu!Kao,sta ste se uzjebali,jel hocete da IDS nadrlja!Tocno zbunjuju svi politicari od reda!Vise covjek ne moze znati jesu li stvarno glupi,a vole krasti ili su pametni i vole krasti ili su bezobrazni i vole krasti i tako u nedogled!

VL
I1
ing-12345
22:01 28.08.2018.

Da, vojnu proizvodnju u Hrvatskoj nakon rata su uništili političari iz HDZ-a, SDP-a i HNS-a. To do dovoljno govori o njihovom domoljublju. To nije napravila niti jedna zemlja u svijetu, da uništi vlastitu proizvodnju oružja i municije.

VL
Avatar Crnokošuljaš
Crnokošuljaš
00:06 29.08.2018.

Ma dajte molim vas. Baš će Amerikanci, Rusi, Francuzi i ostali, nama dati da uzimamo novac! Možda neki sitniš.

VL
Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
02:08 29.08.2018.

jajaja, bravo cigo, hahaha

VL
DU
Deleted user
06:52 29.08.2018.

Hrvatska ipak radije kupuje polovno američko i izraelsko naoružanje negoli investira u vlastite tvornice i proizvodnju naoružanja. To je idiotluk svih vlada do sada koje su dozvolile da velike tvrtke radije propadnu negoli da proizvode ono što se najbolje prodaje na međunarodnom tržištu. Veliko je zlo kada se proizvode toliko sofisticirana oružja da bi se ubilo čovjeka i sav život gdje padnu. Sofisticirana i vrhunska oružja danas donose veliku dobit i ukoliko zadovolje stroge kriterije međunarodnog tržišta itekako su dohodovne. Sve ove dosadašnje vlade pa i ova skrpana od prodanih duša i kupljenih ruku i to iz Proračuna, radije troši kao pijani milijarder negoli investira u domaću proizvodnju vrhunskog oružja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.