Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Davor Božinović:
Povratak na članak

'Hrvatska politika prema ilegalnim migrantima postala je europska politika'

Iz dana u dan europski najviši dužnosnici izražavaju duboku zahvalnost zbog svega što hrvatski policajci rade sprječavajući nelegalne migracije, profesionalno i požrtvovno – rekao je

Komentari 5

PR
prajdali100
16:25 12.11.2019.

Ma ne mogu vjerovati !!!! Tisuće migranata prolaze kroz nas kao kroz švicarski sir,po Sloveniji ih ganjaju ko zečeve a mi smo,gle čuda,primjer čitavoj Europi.Svašta.

VL
DU
Deleted user
15:53 12.11.2019.

slovenci i mađari smiju stititi granice a mi ne ..cija je ovo zemlja...mislim da je nasa zemlja zemlja hrvata...

VL
DU
Deleted user
16:32 12.11.2019.

Problematiku imigranata, a najmanje izbjeglica, valja jasno rasčlaniti:ja kao građanin Republike Hrvatske jednostavno ne želim da se zemljom prošetavaju bilo pojedinci ili grupe koje su nelegalno nogom stupile preko granične crte. Država je dužna osigurati svim institucionalnim sredstvima i fizičkim preprekama sigurnost svojih građana i imovine. Po hitnom postupku donijeti postrožene mjere za sve koji su uhvaćeni u djelatnostima trgovine i sverca ljudima. Što na tome rade Ministri i policije i pravosuđa? EU koliko je zakuhala situaciju i na dalje se pravi nemuštom. Hrvatska ne smije dopustiti da se tapša i gladi, pa nije Hrvatska kućni ljubimac. Hrvatska je ozbiljna država i nije joj se potrebno bilo kome umiljavati.

VL
DU
Deleted user
15:51 12.11.2019.

ministre zastite granicu ...pustite te neuvjerljive nazive sa prefiksom euro...

VL
IV
Ivan2083
09:52 01.03.2020.

Kako ovi iz EU seru... umjesto milijardu Turskoj, te novce treba poslati Grčkoj, Italiji i Bugarskoj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.