Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nagrada iz sad-a

Hrvatska policajka među najboljima u svijetu

Katrin Gluić, policajka (1)
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/3
22.06.2013.
u 20:10

Jedna od međunarodnih akcija u kojoj je sudjelovala Katrin Gluić jest ona u kojoj je španjolska policija uhitila kriminalce koji su se bavili organiziranjem međunarodne prostitucije, krijumčarenjem droge i oružja.

Katrin Gluić, policajka iz Službe organiziranog kriminaliteta Ravnateljstva policije iz ruku američkog državnog tajnika Johna Kerryja primila je nagradu kao jedna od devet najboljih na svijetu u borbi protiv trgovine ljudima.

Policajka Katrin Gluić dobivenu nagradu doživjela je kao priznanje za uložen trud, ali i za napore koje hrvatska policija ulaže u borbi protiv trgovine ljudima. Jedna od međunarodnih akcija u kojoj je sudjelovala jest ona u kojoj je španjolska policija uhitila kriminalce koji su se bavili organiziranjem međunarodne prostitucije, krijumčarenjem droge i oružja. Raskrinkali su i dio lanca iz Srbije, Ukrajine, Bugarske i Hrvatske.

– Priznanje za naporan rad svakom policijskom službeniku iz RH koji radi na suzbijanju svih oblika kriminaliteta sigurno je velika nagrada i Ravnateljstvu policije, ali i MUP-u – rekao je ministar Ranko Ostojić.

>> 'U RH su muškarci, žene i djeca podvrgnuti prisilnom seksu i radu'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije